Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ντάνιελ Μαντσίνι: Γύρισε για να... φύγει ο Μαντσίνι στον Άρη - Κρίνεται η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 14:13:00

Γύρισε για να... φύγει ο Μαντσίνι στον Άρη - Κρίνεται η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Γύρισε για να... φύγει ο Μαντσίνι στον Άρη - Κρίνεται η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την επιπλέον άδεια από την ΠΑΕ, η υπόθεσή του ωστόσο παραμένει ανοικτή. Τι γίνεται με Ολυμπιακό.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη μετά την επιπλέον άδεια από την ΠΑΕ, η υπόθεσή του ωστόσο παραμένει ανοικτή. Ακόμα, δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση από καμία πλευρά προς την αποκατάσταση των σχέσεων και ο επίσημος Άρης όλο αυτό το διάστημα, κρατάει ουδέτερη στάση. Δεν επιβεβαιώνει ούτε και διαψεύδει τα όσα ακούγονται για τον Αργεντινό και το μέλλον του, περιμένοντας επίσημες προτάσεις για να τον παραχωρήσει. Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα που περιμένουν οι Κίτρινοι να τους χτυπήσει την πόρτα.

Γιατί έχει καθυστερήσει η μεταγραφή του

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν άμεσα τον Ντάνιελ Μαντσίνι στου Ρέντη, o Άρης προσπαθεί να πετύχει το καλύτερο οικονομικά deal για τους ίδιους, αλλά όλες οι πληροφορίες συνηγορούν στο από μέρα σε μέρα ο Ολυμπιακός θα κάνει το τελικό... ντου, έτσι ώστε να ντύσει στα χρώματά του τον παίκτη. Ακόμα δεν το έχει κάνει, γι' αυτό και υπάρχει η συγκεκριμένη καθυστέρηση.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μαντσίνι είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας από τον Άρη και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα της μεταγραφής του. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και να στραβώσει η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό (πράγμα δύσκολο με τα υπάρχοντα δεδομένα), οι Κίτρινοι θα επιδιώξουν την παραχώρησή του σε σύλλογο του εξωτερικού. Το επισημαίνουμε γιατί αν συνεχίσει στην Ελλάδα ο Αργεντινός, αυτό θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags