Facebook Pixel Τρελό παρασκήνιο με Αγκουέρο λόγω Μέσι - Ο ρόλος του Φάμπρεγκας
| 2022-11-29 17:20:00

Τρελό παρασκήνιο με Αγκουέρο λόγω Μέσι - Ο ρόλος του Φάμπρεγκας

Sportdog Team
Τρελό παρασκήνιο με Αγκουέρο λόγω Μέσι - Ο ρόλος του Φάμπρεγκας

Παρασκήνιο που... μπλέκει Μέσι, Άλβαρες, Αγκουέρο και Φάμπρεγκας.

Το Αργεντινή - Μεξικό τελείωσε, ωστόσο... υπάρχει και τρίτο ημίχρονο, μιας και συνεχίζεται η... κόντρα του Κανέλο Άλβαρες με τον Λιονέλ Μέσι, ενώ πλέον έχει μπει στην... μάχη και ο Αγκουέρο.

Ο Μεξικάνος πυγμάχος είχε γίνει έξαλλος, μετά από ένα πλάνο με την φανέλα του Μεξικού στο πάτωμα των αποδυτηρίων της Εθνικής Αργεντινής θεωρώντας πως ο Μέσι χρησιμοποίησε την φανέλα ως σκούπα. Μάλιστα τον απείλησε να τον σπάσει στο ξύλο αν τον πετύχει μπροστά του.

Ο Σέρχιο Αγουέρο θέλησε να υπερασπιστεί τον Μέσι και... έμπλεξε. Συγκεκριμένα εξήγησε πως όλες οι φανέλες στα αποδυτήρια καταλήγουν στο πάτωμα για πλύσιμο ωστόσο ο Κανέλο φαίνεται να μην τον πιστεύει και να του επιτίθεται φραστικά μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα ο  Άλβαρες απάντησε στο Tweet του Αγουέρο γράφοντας: «Κι εσύ, μπάσταρδε; Μου έγραφες ‘αχ Κανέλο’ και τώρα κλαίγεσαι. Υποκριτή μπάσταρδε!»

Στην εξίσωση μπήκε και ο Σέσκ Φάμπρεγας, ο οποίος ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν ξέρεις τον άνθρωπο, ούτε ξέρεις πώς λειτουργούν τα αποδυτήρια ή τι γίνεται μετά από έναν αγώνα. ΟΛΕΣ οι φανέλες, ακόμη κι αυτές που φοράμε εμείς οι παίκτες, καταλήγουν στο πάτωμα και πάνε για πλύσιμο. Ειδικά όταν πανηγυρίζεις μια σημαντική νίκη».

Πάντως, ο Άλβαρες ανέβασε στα social media fake φωτογραφία που παρουσιάζει δήθεν το Instagram του Μέσι να σφουγγαρίζει το πάτωμα με φανέλα του Μεξικού ο 32χρονος πυγμάχος σχολίασε: «Π@@@@ας γιε!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags