Facebook Pixel Πορτογαλία - Κριστιάνο Ρονάλντο: Πάει στη FIFA η Πορτογαλία για να κατοχυρωθεί το γκολ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!
| 2022-11-29 15:55:00

Πάει στη FIFA η Πορτογαλία για να κατοχυρωθεί το γκολ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Sportdog Team
Πάει στη FIFA η Πορτογαλία για να κατοχυρωθεί το γκολ στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Στη FIFA είναι έτοιμη να απευθυνθεί η Πορτογαλική Ομοσπονδία, έτσι ώστε το πρώτο γκολ της ομάδας του Σάντος με την Ουρουγουάη να κατοχυρωθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

Πορτογαλία - Κριστιάνο Ρονάλντο: Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού δημοσιογράφου της Ιβηρικής χώρας, Έντου Αγκίρε, η Πορτογαλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναμένεται να στραφεί με βίντεο στη FIFA έτσι ώστε το πρώτο τέρμα της Πορτογαλίας απέναντι στην Ουρουγουάη για το Μουντιάλ, να κατοχυρωθεί στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στη χθεσινή (28/11) αναμέτρηση η ομάδα του Φερνάντο Σάντος άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Μπρούνο Φερνάντες ο «CR7» έστειλε, ακουμπώντας οριακά η αλήθεια είναι, την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά το γκολ κατοχυρώθηκε όντως στον Ρονάλντο, όμως στη συνέχεια χρεώθηκε στον Φερνάντες. Με το ερώτημα, φυσικά, για το αν τελικά άγγιξε ή όχι την μπάλα ο Κριστιάνο να παραμένει. Στην Πορτογαλία, πάντως, εμφανίζονται σίγουροι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags