Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αντρίγια Ζίβκοβιτς: "Ο Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει στην ίδια θέση όπως στη Σερβία"
| 2022-11-29 16:36:00

Ατακάρες για Ζίβκοβιτς: "Στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει στην ίδια θέση όπως στη Σερβία"

Sportdog Team
Ατακάρες για Ζίβκοβιτς: "Στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει στην ίδια θέση όπως στη Σερβία"

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 μίλησε ο Σέρβος πρώην προπονητής της Ξάνθης και του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, αναφερόμενος στη σούπερ εμφάνιση του Ζίβκοβιτς με το Καμερούν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο 49χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Εθνικής Σερβίας με το Καμερούν και τη φοβερή εμφάνιση του Ασπρόμαυρου Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράσταβατς: «Έδωσε ασίστ ο Ζίβκοβιτς με την εθνική Σερβίας και είμαι περήφανος για την απόδοσή του από την έναρξη του Μουντιάλ. O Αντρίγια είναι σε καλή κατάσταση, παίζει θαυμάσια σε μία θέση ασυνήθιστη για αυτόν, σε μία διάταξη 3-5-2 που εφαρμόζει ο προπονητής της Σερβίας. Και οφείλω να ομολογήσω ότι έχει προσαρμοστεί πολύ καλά σε αυτό τον ρόλο του, κυρίως από την δεξιά πλευρά. 

Παίζει πολύ καλά και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Ο Αντρίγια είχε αντιμετωπίσει τον Βινίσιους στο προηγούμενο παιχνίδι και εκεί τα πήγε πολύ καλά. Στην ουσία ο Βινίσιους δεν έκανε τίποτα και αυτό οφείλεται κυρίως στην πολύ καλή εμφάνιση του Ζίβκοβιτς.

Δεν θα μπορούσε να παίξει στα δεξιά στον ΠΑΟΚ. Το σύστημα που παίζει η εθνική Σερβίας είναι διαφορετικό από αυτό με το οποίο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. Άρα ο Ζίβκοβιτς θα είναι εκεί στον ΠΑΟΚ στην επίθεση σε ένα διαφορετικό ρόλο και θα παίζει εξίσου καλύτερα. Όσο για το αν μπορέσει να σκοράρει, έχει την δυνατότητα να διεισδύσει, να μπει, να σουτάρει. Και μπορεί να ανοίξει χώρους στην αντίπαλη περιοχή. Όσο για την Σερβία κάνει μία καλή πορεία στο Μουντιάλ, έχει κάνει πειστικές εμφανίσεις. Όλες οι ομάδες στον όμιλο είναι πολύ δυνατές».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags