Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: Στη φυλακή 4 οπαδοί του ΠΑΟΚ: Είχαν ξυλοκοπήσει αστυνομικό που έμεινε ανάπηρος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 14:54:00

Στη φυλακή 4 οπαδοί του ΠΑΟΚ: Είχαν ξυλοκοπήσει αστυνομικό που έμεινε ανάπηρος!

Sportdog Team
Στη φυλακή 4 οπαδοί του ΠΑΟΚ: Είχαν ξυλοκοπήσει αστυνομικό που έμεινε ανάπηρος!

Τέσσερις οπαδοί του ΠΑΟΚ καταδικάστηκαν για άγρια επίθεση σε οπαδούς του Άρη πριν επτά χρόνια στις Σέρρες, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 40χρονος αστυνομικός να μείνει ανάπηρος.

 

Ποινές φυλάκισης οκτώ ετών και τεσσάρων μηνών επιβλήθηκαν από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ, για άγρια επίθεση σε οπαδούς του Άρη το 2015 στις Σέρρες.

Οι κατηγορίες αφορούσαν βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και για συμπλοκή, ενώ τους αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. Σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης 13,5 και 14 ετών κατά περίπτωση και είχαν αφεθεί ελεύθεροι ενόψει του Εφετείου.

Από το περιστατικό έμεινε ανάπηρος 40χρονος σήμερα αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας. Δέχτηκε επίθεση με ρόπαλα, ξύλα και γυαλιά μετά από νυχτερινή έξοδο. Μαζί του ήταν και ένας φίλος του, ο οποίος αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα προβλήματα στην όρασή του. Οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν τη συμμετοχή τους στην επίθεση, όχι όμως και το χτύπημα στο κεφάλι του 40χρονου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags