Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτικός Φεράρι! Για αυτόν τον λόγο δεν πήγε στον ΠΑΟΚ – Ατάκες για Μπέο
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-29 19:57:00

Αποκαλυπτικός Φεράρι! Για αυτόν τον λόγο δεν πήγε στον ΠΑΟΚ – Ατάκες για Μπέο

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Φεράρι! Για αυτόν τον λόγο δεν πήγε στον ΠΑΟΚ – Ατάκες για Μπέο

Συνέντευξη έδωσε ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής που είχε έρθει πολύ κοντά στον Δικέφαλο του Βορρά εξηγώντας μεταξύ άλλων και τον λόγο που τελικά δεν έγινε κάτοικος Τούμπας.

ΠΑΟΚ: Ο Φράνκο Φεράρι συνεχίζει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ μετά από μια άκρως πετυχημένη τριετή παρουσία στον ΝΠΣ. Ο αριστερός μπακ μίλησε στο metrosport.gr λίγο μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ομόνοια. Δεν αγωνίστηκε καθώς είχε πρόβλημα τραυματισμού. Ο Φεράρι έξω από τα αποδυτήρια του ΓΣΠ απάντησε και στην ερώτηση που όλοι ήθελαν να του κάνουν, και δεν είναι άλλη από το γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟΚ αν και η μεταγραφή του θεωρούνταν δεδομένη: 

«Στο ποδόσφαιρο είναι απλά τα πράγματα. Δεν με επέλεξαν και αποφάσισαν εκείνη την περίοδο να πάρουν τον Ράχμαν Μπάμπα. Αυτό έγινε, το αποδέχθηκα και συνέχισα την καριέρα μου. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

- Με τον Κρέσπο μπορεί να μην υπήρξες συμπαίκτης στον ΠΑΟΚ αλλά τελικά ανταμώσατε στον ΑΠΟΕΛ.

«Ναι, είναι ένας φανταστικός παίκτης και άνθρωπος, έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και φυσικά είναι σημαντικό πως μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αλλά όλοι στην ομάδα είναι εξαιρετικοί και έχουμε κάνει ένα δυνατό γκρουπ». 

- Στην Κύπρο έχεις βρει παράγοντα σαν τον Αχιλλέα Μπέο;

«(Γελώντας)... Εχω καλές αναμνήσεις από τον Αχιλλέα Μπέο και θέλω να του στείλω τα χαιρετίσματα μου. Τον έζησα για τρία χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία». 

- Πώς είναι η ζωή στην Κύπρο;

«Ολα πλέον είναι πολύ ωραία και πολύ όμορφα για μένα. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο να προσαρμοστώ σε μια νέα χώρα και σε μια νέα ομάδα αλλά πλέον όλα είναι καλά για μένα. Η Κύπρος είναι μια φανταστική χώρα και άλλωστε μοιάζει πολύ ο τρόπος ζωής εδώ με την Ελλάδα». 

 - Μπορείς να πεις ότι στο κυπριακό Πρωτάθλημα υπάρχει και μια παροικία της ελληνικής Super League.

«Ναι, για παράδειγμα στην ομάδα είμαι με τον Βιγιαφάνες, τον Κρέσπο ενώ υπάρχουν πολλοί παίκτες στο κυπριακό Πρωτάθλημα που έχουν παίξει και στην Ελλάδα. Οπότε θα συμφωνήσω μαζί σας...»

- Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο ελληνικό και στο κυπριακό ποδόσφαιρο;

«Πιστεύω πως υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Δεν νομίζω ότι απλά εδώ υπάρχουν τόσο δυνατές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός που να ξεχωρίζουν αλλά σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις καλό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσεις και ευρωπαϊκά εισιτήρια ώστε να παίξεις σε σπουδαίες διοργανώσεις»

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags