Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπιλάλ: Κάλεσμα Γιοβάνοβιτς σε Μπιλάλ - Άμεσα στην πρώτη ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-30 13:02:00

Κάλεσμα Γιοβάνοβιτς σε Μπιλάλ - Άμεσα στην πρώτη ομάδα - Τα σπάσει ο πιτσιρικάς!

Sportdog Team
Κάλεσμα Γιοβάνοβιτς σε Μπιλάλ - Άμεσα στην πρώτη ομάδα - Τα σπάσει ο πιτσιρικάς!

Ο Ιωαννίδης θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες λόγω διάτασης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο και ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται, ήδη, εναλλακτικές.

Παναθηναϊκός: Με διπλή προπόνηση αλλά και μία σημαντική απώλεια συνεχίστηκε χθες (29/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους. Ο Φώτης Ιωαννίδης, συγκεκριμένα, θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες λόγω διάτασης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, όπως διαπιστώθηκε μετά από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στη Λεμεσό.

Μετά το αναπάντεχο πρόβλημα με τον Έλληνα επιθετικό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει και να επιβαρύνει τον Αντράζ Σπόραρ με τρία 90λεπτα στα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Κύπρο. Μια πρώτη ιδέα του Σέρβου τεχνικού, λοιπόν, ήταν να μεταβεί άμεσα στην Κύπρο ο Μπιλάλ Μαχάρ.

Αρχικά προτιμήθηκε να παραμείνει κανονικά ο Αιγύπτιος φορ στον Παναθηναϊκό Β’, όμως οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά εντός της ημέρας. Εφόσον ο Μπιλάλ μείνει στην Ελλάδα, τότε μόνο ο Καμπετσής θα μπορεί να δώσει λύσεις στη επίθεση για τα φιλικά που ακολουθούν κόντρα σε Χαποέλ Μπερ Σεβά, Πάφο και Νέα Σαλαμίνα.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags