Facebook Pixel Άρης: Κίνηση... ματ από Καρυπίδη - Παίρνει ελεύθερο τον παικταρά ο Άρης
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-30 15:44:00

Κίνηση... ματ από Καρυπίδη - Παίρνει ελεύθερο τον παικταρά ο Άρης

Sportdog Team
Κίνηση... ματ από Καρυπίδη - Παίρνει ελεύθερο τον παικταρά ο Άρης

Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον Άρη φαίνεται πως είναι ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μετά τα νέα δημοσιεύματα που αναπαράγουν γερμανικά ΜΜΕ, στα οποία αναφέρεται πως η Χέρτα Βερολίνου δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο στην μετακόμισή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Άρης: Πολύ σημαντικά νέα για τους Κίτρινους καθώς όπως αναφέρουν στη Γερμανία και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα fussball- nachrichten.de, η οποία επικαλείται πηγές της Bild,ο αθλητικός διευθυντής της Χέρτα Βερολίνου  θέλοντας να ελαφρύνει το ρόστερ της ομάδας, δεν πρόκειται να πει όχι στη λύση συνεργασίας με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα δίνοντας του το ελεύθερο να υπογράψει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ο Φρέντι Μπόμπιτς έχει πολλά να κάνει στις επόμενες εβδομάδες. Ο αθλητικός διευθυντής θέλει να ελαφρύνει το ρόστερ της Χέρτα… Σύμφωνα με τη Sport Bild στους Ζίφουικ, Πέκαρικ, Σέλκε και Νταρίντα θα δοθεί η ελευθέρας τους δίχως οικονομική απαίτηση παρότι έχουν συμβόλαια με την ομάδα. Αυτό δείχνει πιο ξεκάθαρο στην περίπτωση του Νταρίντα ο οποίος φημολογείται ότι θα μετακομίσει στον Άρη Θεσσαλονίκης», αναφέρει μεταξύ άλλων το εν λόγω δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags