Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Κριστιάνο όπως... Εμπαπέ - Γιατί μπορεί να "ναυαγήσει" η μεταγραφή που τον κάνει Μίδα στην Αλ Νασρ
| 2022-12-01 14:24:00

Κριστιάνο όπως... Εμπαπέ - Γιατί μπορεί να "ναυαγήσει" η μεταγραφή που τον κάνει Μίδα στην Αλ Νασρ

Sportdog Team
Κριστιάνο όπως... Εμπαπέ - Γιατί μπορεί να "ναυαγήσει" η μεταγραφή που τον κάνει Μίδα στην Αλ Νασρ

Όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του Πορτογάλου σούπερ σταρ, αλλά και τα deals με τους χορηγούς. Δεν είναι και τόσο σίγουρη, όπως φαίνεται, η μεταγραφή του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπορεί το καλοκαίρι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να αρνήθηκε να μετακινηθεί στην Σαουδική Αραβία, όμως φαίνεται ότι τα δεδομένα άλλαξαν, μιας και η  Αλ Νασρ ετοιμάζεται να του προσφέρει ένα μυθικό συμβόλαιο συνεργασίας. 

Όπως σας ενημερώσαμε μέσα στη μέρα, λοιπόν, η Marca αποκάλυπτε στο σημερινό της φύλλο (30/11) πως o Κριστιάνο τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ριάντ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, στα οποία θα λάβει ένα ποσό το οποίο αγγίζει τα 200 εκατομμύρια ευρώ, με το συμβόλαιο να γίνεται αυτόματα έτσι το ακριβότερο όλων των εποχών.

Τα πράγματα πάντως δεν είναι ακριβώς έτσι. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαιώνει μεν την πρόταση που έχει γίνει στον Ρονάλντο, ωστόσο σημειώνει ότι υπάρχει και ένας μεγάλος αστερίσκος ο οποίος είναι ικανός να οδηγήσει σε ναυάγιο τη μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα, όλα έχουν να κάνουν με τον έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του Πορτογάλου σούπερ σταρ, αλλά και τα deals με τους χορηγούς. Ο Κριστιάνο δεν πρόκειται να δεχτεί πρόταση, η οποία πολύ απλά δεν θα του δίνει το 100% των δικαιωμάτων για τη διαχείριση της εικόνας του. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Εμπαπέ δέχτηκε το περασμένο καλοκαίρι να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν και όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης μία σημαντική απαίτηση για τον Ρονάλντο είναι τα 200 εκατ. ευρώ που του προσφέρουν να μην του δίνονται μέσω μπόνους, αλλά να συνιστούν εγγυημένα χρήματα στο πλαίσιο του συμβολαίου του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags