Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Τρομερό παρασκήνιο για Γιοβάνοβιτς - Εκεί... ξεκίνησε η κυριαρχία του - Τρελή σύμπτωση με ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 12:40:00

Τρομερό παρασκήνιο για Γιοβάνοβιτς - Εκεί... ξεκίνησε η κυριαρχία του - Τρελή σύμπτωση με ΠΑΟ!

Sportdog Team
Τρομερό παρασκήνιο για Γιοβάνοβιτς - Εκεί... ξεκίνησε η κυριαρχία του - Τρελή σύμπτωση με ΠΑΟ!

Κι όμως, ο Σέρβος προπονητής έχει... ιστορία με την Πέγεια όπου διεξάγεται σήμερα το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Να τι αλιεύσαμε για την καριέρα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την Κύπρο και το kerkida.net.

Η διακοπή λόγω Μουντιάλ οδήγησε τον Παναθηναικό στην Κύπρο για μίνι προετοιμασία. Η παρουσία των πρωτοπόρων της Super League μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε στην επιφάνεια κάτι πολύ ιδιαίτερο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το ΑΠΟΕΛ!

Η δεύτερη θητεία του Σερβοέλληνα κόουτς στους γαλαζοκίτρινους ξεκίνησε από την... Πέγεια, με τη συνέχεια να είναι εντυπωσιακή, με μεγάλες επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Όταν το ΑΠΟΕΛ έφερε ξανά στην Κύπρο τον Ιβάν το ντεμπούτο του έγινε απέναντι στον ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας, στις 12 Ιανουαρίου του 2008. Τρεις μέρες νωρίτερα πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στον Αρχάγγελο.

Το αποτέλεσμα στο πρώτο του ματς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ήταν 1-1. Ο Τσόροβιτς σκόραρε στο 84΄και ο Ευθυμίου ισοφάρισε στο 90΄.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags