Facebook Pixel Άρης: Κάθετος ο Καρυπίδης με τον Μαντσίνι - Αυτός ο λόγος - Για αυτό έχει το... πάνω χέρι στην υπόθεση
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 21:22:00

Κάθετος ο Καρυπίδης με τον Μαντσίνι - Αυτός ο λόγος - Για αυτό έχει το... πάνω χέρι στην υπόθεση

Sportdog Team
Κάθετος ο Καρυπίδης με τον Μαντσίνι - Αυτός ο λόγος - Για αυτό έχει το... πάνω χέρι στην υπόθεση

Πλην του οικονομικού παράγοντα, η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι δεν συγκρίνεται με αυτές των Πάπε Σέικ Ντιόπ, Ιζέτ Χαΐροβιτς γιατί ο παροπλισμός των δύο τελευταίων δεν έχει την παραμικρή συνέπεια σε αγωνιστικό επίπεδο εν αντιθέσει με τον αντίστοιχο του Αργεντίνου ο οποίος κοστίζει και θα… κοστίζει όσο δεν θα έρχεται ο αντικαταστάτης του. 

Άρης: Πλην του οικονομικού παράγοντα, η υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι δεν συγκρίνεται με αυτές των Πάπε Σέικ Ντιόπ, Ιζέτ Χαΐροβιτς γιατί ο παροπλισμός των δύο τελευταίων δεν έχει την παραμικρή συνέπεια σε αγωνιστικό επίπεδο εν αντιθέσει με τον αντίστοιχο του Αργεντίνου ο οποίος κοστίζει και θα… κοστίζει όσο δεν θα έρχεται ο αντικαταστάτης του. 

Αν το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι αγεφύρωτο ή απλά ανταγωνίζονται σε αγώνα αντοχής θα φανεί εντός των προσεχών ημερών. Η ουσία είναι ότι ο Μαντσίνι παραμένει εκτός ομάδας. 

Είναι ξεκάθαρο ότι στον Αρη δεν πείθονται για οτιδήποτε έχει αναφερθεί από την πλευρά του παίκτη, δηλαδή, ότι απλά ήθελε να εξασφαλίσει τα χρήματα που οφείλονταν κι αυτό οδήγησε στην κοινοποίηση του προβλήματος. Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι υπήρχε ένα σχέδιο αποχώρησης μέσω της νομικής οδού με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του σε συγκεκριμένη ομάδα. «Δεν γίνεται ένας παίκτης να προχωρά σε τέτοιου είδους αντίδραση επειδή δεν εισέπραξε έγκαιρα το 10% επί των συνολικών χρημάτων που έπρεπε να πάρει στην τριετία», είπε στη «Μ» πηγή με έντονη ενασχόληση με την υπόθεση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κίνηση του παίκτη ήταν τουλάχιστον υπερβολική. 

Γι’ αυτόν τον λόγο ο Θόδωρος Καρυπίδης παραμένει ανένδοτος και δεν προχώρησε (ούτε σκοπεύει να προχωρήσει) σε κίνηση συμβιβασμού. Ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης είτε θα πουληθεί (στην περίπτωση που κατατεθεί συμφέρουσα πρόταση) είτε θα συνεχιστεί αυτό που συμβαίνει στις τελευταίες ημέρες. Δηλαδή, οι «κίτρινοι» θα λειτουργούν βάσει των κανονισμών διαχείρισης της FIFA για παίκτες που δεν υπολογίζονται έστω με το κόστος της απώλειας ενός σημαντικού παίκτη ή μάλλον της μείωσης της αξίας ενός περιουσιακού στοιχείου. Σε συμβιβαστική κίνηση δεν προχώρησε ούτε η πλευρά του παίκτη παρότι και η ίδια βγαίνει χαμένη από την όλη ιστορία. 

Εχοντας αποδείξει τις προθέσεις της, προφανώς δεν θα αποκτήσει ξανά το δικαίωμα «εξόδου» από το συμβόλαιο μέσω της δικαστικής οδού. Από εκεί και πέρα, η κατάσταση που δημιουργήθηκε δεν συμφέρει ούτε αυτή καθώς δεν είναι δα τόσο βολικό για έναν παίκτη (στην πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας του) να είναι εκτός προπονήσεων. Ενδεχομένως να εκτιμά ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή. Αντιλαμβάνεται όμως ότι πλέον δεν έχει το πάνω χέρι στην όλη ιστορία.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags