Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απόλυτος γνωστός νομικός για την κλήση του ΠΑΟΚ από ΕΕΑ - "Αποκύημα της φαντασίας" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-01 21:36:00

Απόλυτος γνωστός νομικός για την κλήση του ΠΑΟΚ από ΕΕΑ - "Αποκύημα της φαντασίας" (vid)

Sportdog Team
Απόλυτος γνωστός νομικός για την κλήση του ΠΑΟΚ από ΕΕΑ - "Αποκύημα της φαντασίας" (vid)

Στην δημόσια τηλεόραση μίλησε γνωστός, πολύπειρος νομικός όπου και αναφέρθηκε στην κλήση του Δικεφάλου του Βορρά για την υπόθεση Γιώργου Σαββίδη με την ΕΕΑ τονίζοντας δεν πρόκειται να έχουν κανένα πρόβλημα διότι ο φάκελος της κλήσης είναι «αποκύημα της φαντασίας»!

Λάκης Σημαιοφορίδης: Ο γνωστός και πολύπειρος νομικός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για την υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη και της ΠΑΕ με την ΕΕΑ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα ο ΠΑΟΚ και Γιώργος Σαββίδης, διότι ο φάκελος της κλήσης είναι «αποκύημα της φαντασίας»!

«Είναι σημαντική η εξέλιξη και για την ίδια την διαδικασία και για την κρίση στη συγκεκριμένη υπόθεση που πρέπει να γίνει στα πλαίσια μιας δίκαιης δίκης. Το αίτημά της ήταν απόλυτα λογικό, διότι υπήρξαν πράξεις απόλυτα διαδικαστικές από την πλευρά του κυρίου Τζουλάκη, τις οποίες και ο ίδιος αποδέχθηκε ως προσωπικές ενέργειες, που έθεταν ορισμένα προβλήματα, όπως την δεοντολογία, την τήρηση ορισμένων κανόνων και όπως ήταν φυσικό το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν φυσικό να προβάλλει αυτό το αίτημα αποχής του Τζουλάκη, προκειμένου να μην συμμετάσχει στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Στην αρχή ο κύριος Τζουλάκης ήταν αρνητικός, γιατί ανέφερε ότι δεν έχει κανένα λόγο να απέχω. Στη συνέχεια όμως και μετά τα επιχειρήματα από την πλευρά του Γιώργου Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, επακολούθησε μία σύσκεψη μεταξύ των μελών της επιτροπής, που διήρκησε 50 λεπτά και ακολούθως μας ανακοίνωσε ο ίδιος ο κύριος Τζουλάκης αποφάσισε να μην συμμετάσχει και αναπληρώθηκε από τον κύριο Κουμπή. Η συζήτηση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 9 του μηνός.

Στο θέμα της μεθοδολογίας που ακολουθήθηκε υπάρχουν σοβαρότατα ζητήματα και γι’ αυτό έγινε η καταγγελία στον Άρειο Πάγο και ζητάμε τον έλεγχο της διαδικασίας των ευθυνών και μπορεί να φτάσουν μέχρι την παράβαση καθήκοντος. Μία κλήση, όμως, την οποίας επακολούθησε μια ανακοίνωση με την οποία είχαμε παράβαση της εχεμύθειας της επιτροπής. Η επιτροπή πρέπει να τηρεί κανόνες εχεμύθειας και να μην δημοσιοποιεί προσωπικά στοιχεία. Αυτό παραβιάστηκε κατάφορα. Δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο τόσο από την πλευρά του Γιώργου Σαββίδη, όσο και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό και μέχρι χθες αυτή η ανακοίνωση ήταν δημοσιευμένη.

Εγώ κλήθηκα να υπερασπιστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μελετώντας από την αρχή τον φάκελο, διατύπωσα μια συγκεκριμένη νομική άποψη. Ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Γιώργος Σαββίδης θα έχουν κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, ένας νομικός θα το χαρακτήριζε ως αποκύημα της φαντασίας. Αυτή η κλήση θα καταπέσει με όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους ο Γιώργος Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ», είπε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags