Facebook Pixel Νότιγχαμ Φόρεστ: Έσκασε νέο όνομα για μεταγραφή στη Νότιγχαμ του Μαρινάκη - "Κεραίες" σε σούπερ σκόρερ της Ιταλίας
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-03 23:00:00

Νέο μεγάλο... χτύπημα Μαρινάκη - "Κεραίες" σε σούπερ σκόρερ της Ιταλίας

Sportdog Team
Νέο μεγάλο... χτύπημα Μαρινάκη - "Κεραίες" σε σούπερ σκόρερ της Ιταλίας

Αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie B με 9 γκολ σε 12 αγώνες, μετρά επίσης 5 ασίστ στο πρωτάθλημα και έχει σημειώσει άλλα 5 γκολ σε τρία μόλις ματς κυπέλλου. 

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ψηλά στη λίστα της ενόψει Ιανουαρίου τον επιθετικό της Μπάρι, Βαλίντ Τσεντίρα. Ο 24χρονος φορ αρχικά πήγε στην ομάδα της Serie B από την Πάρμα με τη μορφή δανεισμού το 2021, έχοντας σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ιταλικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της Serie B με 9 γκολ σε 12 αγώνες, μετρά επίσης 5 ασίστ στο πρωτάθλημα και έχει σημειώσει άλλα 5 γκολ σε τρία μόλις ματς κυπέλλου. Το Sky Italia υποστηρίζει ότι το σούπερ ξεκίνημα του Μαροκινού στράικερ τη φετινή σεζόν (σ.σ. είναι διεθνής κι έτσι βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Μαρόκο στο Κατάρ), έχει τραβήξει την προσοχή της Νότιγχαμ και άλλων ομάδων από τη Serie A.

Στην Ιταλία, για την ακρίβεια, η Λάτσιο και η Νάπολι έχουν εκδηλώσει εξίσου ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Η Μπάρι έχει ορίσει τιμή εκκίνησης τα 6-7 εκατ. ευρώ, ενώ σημειώνεται ότι αρνείται να παραχωρήσει τον Τσεντίρα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags