Facebook Pixel Μαρσέλο: Η Ισπανική πρόταση της Χετάφε - Συνεχίζει στον Ολυμπιακό;
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-02 22:04:00

Νέα σενάρια για Μαρσέλο: "Φεύγει από τον Ολυμπιακό και πάει Μαδρίτη"

Sportdog Team
Νέα σενάρια για Μαρσέλο: "Φεύγει από τον Ολυμπιακό και πάει Μαδρίτη"

Πάντως, για τον Μαρσέλο μπορεί εδώ και καιρό να υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα παρατήσει έτσι εύκολα και να φύγει, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, από τον Πειραιά. Τα σενάρια εν τω μεταξύ για το μέλλον του στην Ελλάδα, δίνουν και παίρνουν.

Στην Ισπανία επιμένουν ότι τελικά τον Ιανουάριο ο Μαρσέλο θα φύγει από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη, για λογαριασμό συγκεκριμένα της Χετάφε.

Την ίδια στιγμή, στη Γαλλία συνδέουν εδώ και καιρό τους Ερυθρόλευκους με τον Ντουμπιά της Ανζέ για να καλύψει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Μαζί πάντα, φυσικά, με τον αμετακίνητο Ρέαμπτσιουκ.

Πάντως, για τον Μαρσέλο μπορεί εδώ και καιρό να υπάρχει έντονη φημολογία για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να τα παρατήσει έτσι εύκολα και να φύγει, μέσα σε λίγους μόλις μήνες, από τον Πειραιά. Ως αποτυχημένος μάλιστα.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βγάζει μια εικόνα πως θέλει να το παλέψει και είναι αποφασισμένος να το κάνει. Όλα θα φανούν ωστόσο τις επόμενες μέρες και στην πράξη. Γιατί κι από την εικόνα του κατά την προετοιμασία των Ερυθρόλευκων στην Ισπανία, η αλήθεια είναι πως φαίνεται να διατηρεί ακόμα αρκετά παραπανίσια κιλά. Απόδειξη ότι έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του, αν έχει όντως διάθεση να το παλέψει στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φορτούνης… έφαγε τον Σκάρπα στο Λιμάνι - Άλλο Χάμες, άλλο... Ζινκερνάγκελ - Δεν ήθελε Ελλάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags