Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με ξένο παίκτη στον Ολυμπιακό - Έκανε την έκπληξη ο Μίτσελ - Άμεσα οι εξελίξεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-04 09:25:00

Ανατροπή με ξένο παίκτη στον Ολυμπιακό - Έκανε την έκπληξη ο Μίτσελ - Άμεσα οι εξελίξεις!

Sportdog Team
Ανατροπή με ξένο παίκτη στον Ολυμπιακό - Έκανε την έκπληξη ο Μίτσελ - Άμεσα οι εξελίξεις!

Και οι συμπαίκτες του έχουν να το λένε πως πλέον είναι χαρούμενος, χαμογελαστός και απολαμβάνει την παρουσία του στους Πειραιώτες. Την ίδια στιγμή, ο Μίτσελ βλέπει από τον παίκτη του καθημερινή πρόοδο, ειδικά στην προετοιμασία επί ισπανικού εδάφους.

Ολυμπιακός: Άλλος άνθρωπος είναι ο Τζος Μπόουλερ και το δείχνει καθημερινά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Άγγλος εξτρέμ, ο οποίος έχει αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες από τον Μίτσελ, φαίνεται πως έχει πάρει τα πάνω του ψυχολογικά μετά από καιρό.

Και οι συμπαίκτες του έχουν να το λένε πως πλέον είναι χαρούμενος, χαμογελαστός και απολαμβάνει την παρουσία του στους Πειραιώτες. Την ίδια στιγμή, ο Μίτσελ βλέπει από τον παίκτη του καθημερινή πρόοδο (ειδικά στην προετοιμασία) και το βασικό είναι πως ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του. Γι' αυτό στο δεύτερο γύρο, θα δούμε τον Ισπανό τεχνικό να του δίνει περισσότερο χρόνο.

Θυμίζουμε, ότι ο Μπόουλερ βρίσκεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από την Νότιγχαμ και στόχος του ποδοσφαιριστή, είναι να εξελιχθεί φέτος στην Ελλάδα και να διεκδικήσει από του χρόνου με καλύτερες αξιώσεις, μία θέση στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags