Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χουάγνκ Ιν-Μπέομ: "Λάμπει" στο Κατάρ ο Ιν-Μπέομ - Εκτινάχτηκε η αξία του - Θα βγάλει πολύ χρήμα ο Ολυμπιακός!
| 2022-12-04 10:30:00

"Λάμπει" στο Κατάρ ο Ιν-Μπέομ - Εκτινάχτηκε η αξία του - Θα βγάλει πολύ χρήμα ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
"Λάμπει" στο Κατάρ ο Ιν-Μπέομ - Εκτινάχτηκε η αξία του - Θα βγάλει πολύ χρήμα ο Ολυμπιακός!

Η χρηματιστηριακή αξία του Νοτιοκορεάτη άσου εκτοξεύτηκε με την παρουσία του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ολυμπιακός - Χουάγνκ Ιν-Μπέομ: "Λίρα εκατό" βρήκε με τον Ιν-Μπέομ ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνεται με κάθε παρουσία του Νοτιοκορεάτη χαφ.

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ και φυσικά οι "ενοχλήσεις" προς τους Ερυθρόλευκους είναι πάρα πολλές, σχετικά με το "στάτους" του ποδοσφαιριστή και το αν είναι προς πώληση.

Πάντως, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η "Sportday", από τον Ολυμπιακό δεν θέλουν να το συζητούν καν για παραχώρηση του Ιν-Μπέομ, ο οποίος έχει εκτοξεύει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά στο λιμάνι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, γνώστες της αγοράς του ποδοσφαίρου τονίζουν ότι παρότι η τυπική του αξία στο "transfermarkt" ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, η πραγματική του ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια, γεγονός που μαρτυρά και την στάση του Ολυμπιακού, που ξέρει ότι μπορεί να αποκομίσει τεράστιο κέρδος μελλοντικά από τον 26χρονο άσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags