Facebook Pixel Κριστιάνο Ρονάλντο: Απίστευτη ασέβεια από τους Πορτογάλους για Ρονάλντο - Έρευνα... κόλαφος για τον CR7
| 2022-12-05 05:16:00

Απίστευτη ασέβεια από τους Πορτογάλους για Ρονάλντο - Έρευνα... κόλαφος για τον CR7

Sportdog Team
Απίστευτη ασέβεια από τους Πορτογάλους για Ρονάλντο - Έρευνα... κόλαφος για τον CR7

Φαίνεται ότι οι Πορτογάλοι έχουν... ξεχάσει όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής ο συμπατριώτης τους με την φανέλα της εθνικής ομάδας κάτι που γίνεται ξεκάθαρο μετά από τα αποτελέσματα έρευνας που έγιναν γνωστά.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η παρουσία του Πορτογάλου σούπερ σταρ έχει διχάσει τους συμπατριώτες του, μιας και εκτός από το τέρμα που πέτυχε στον αγώνα με τη Γκάνα, από το σημείο του πέναλτι, δεν έχει καταφέρει να γίνει επιδραστικός στο παιχνίδι του συνόλου του Φερνάντο Σάντος, παρά το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις.

Η διχογνωμία έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, μάλιστα, που πλέον υπερτερεί η άποψη ότι ο Πορτογάλος δεν πρέπει να είναι στην αρχική ενδεκάδα με την A Bola να κάνει δημοψήφισμα αν πρέπει να είναι βασικός ή όχι με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι το 70% τον θέλει στον πάγκο και το 30% στα αρχικά πλάνα.

«Δεν είναι πια τόσο γρήγορος και killer. Θα ήταν καλύτερο για εκείνον να παίζει τα τελευταία 30 λεπτά των αγώνων. Όταν οι αντίπαλοι έχουν την κούραση των 60-70 λεπτών, τότε ο Κριστιάνο  Ρονάλντο μπορεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση», «Δεν είναι πια ο CR7, είναι ο CR37», έγραψαν δύο χρήστες της ιστοσελίδας που ψήφισαν όχι.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags