Facebook Pixel ΑΕΚ: Το... παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης - "Δώρο" τον παικταρά για... ΠΑΟ - Τρεις μεταγραφές ο Αλμέιδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-04 16:59:00

Το... παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης - "Δώρο" τον παικταρά για... ΠΑΟ - Τρεις μεταγραφές ο Αλμέιδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Το... παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης - "Δώρο" τον παικταρά για... ΠΑΟ - Τρεις μεταγραφές ο Αλμέιδα!

Η μεταγραφή έκπληξη στην ΑΕΚ για τίτλο και η εισήγηση του κόουτς. Γιατί η διοίκηση θέλει να φέρει έναν ακόμα παίκτη τον Ιανουάριο, οι... δεύτερες σκέψεις του Αργεντινού προπονητή και οι ανάγκες για αλλαγές στο ρόστερ.

Στην ΑΕΚ μπορεί να μην έχουν... κάποια κραυγαλέα ανάγκη για ενίσχυση σε συγκεκριμένη θέση, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλει να το... πάρει πάνω του και να κάνει δώρο στον Αλμέιδα, τον οποίο εκτιμάει αρκετά. Ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του.

Μάλιστα, η εκτίμηση του Tίγρη είναι τέτοια που ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έχει αποφασίσει να γίνει έξτρα κίνηση για την Ένωση για να κάνει... ντεμαράζ στην προσπάθεια της να πιάσει τον Παναθηναϊκό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ωστόσο, η ενίσχυση θα γίνει βάσει των όσων θα πει και θα εισηγηθεί ο Αλμέιδα, αν και για την ώρα ο έμπειρος κόουτς δύσκολα θα προβεί σε εισήγηση για να έρθει παίκτης... χειρότερος από αυτούς που υπάρχουν ήδη!

Πάντως, δεν αποτελεί... κοινό μυστικό πως η Ένωση κοιτάζει διακριτικά την ενίσχυσή της για 3 θέσεις και συγκεκριμένα στόπερ, αριστερό μπακ και φορ!

Ούτως ή άλλως έχει γίνει ήδη μια μεταγραφή και... αρκετά καλή, μιας και  ο Πάολο Φερνάντες φαίνεται πως με το «καλημέρα» κερδίζει την εμπιστοσύνη του Αλμέιδα και θα καλύψει το κενό του τραυματία Ελίασον, αγωνιζόμενος στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής.

Κάτι που σημαίνει πως από τις θέσεις που εξετάζει η ΑΕΚ, κατά σειρά προτεραιότητας, θα κινηθεί για στόπερ, αριστερό μπακ και φορ. Ειδικά το τελευταίο χτυπάει και καμπανάκι για τον Φαν Βερτ που έμεινε αρκετά πίσω με τον τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος στο φιλικό της ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Τα... πήρε με τον διαιτητή - Τον συγκράτησε ο Αραούχο! (Vids)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags