Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίθανες στιγμές για ΠΑΟΚ στην Κύπρο - "Τρελό" γλέντι - Αυτός παίκτης τραγούδησε ποντιακά (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-05 03:20:00

Απίθανες στιγμές για ΠΑΟΚ στην Κύπρο - "Τρελό" γλέντι - Αυτός παίκτης τραγούδησε ποντιακά (vid)

Sportdog Team
Απίθανες στιγμές για ΠΑΟΚ στην Κύπρο - "Τρελό" γλέντι - Αυτός παίκτης τραγούδησε ποντιακά (vid)

Eπικό ήταν το γλέντι της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία με φιλικούς αγώνες, αξιοποιώντας τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ.

ΠΑΟΚ: Επικό ήταν το γλέντι της ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο προκειμένου να πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία με φιλικούς αγώνες, αξιοποιώντας τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ.

Φυσικά εκτός από τις προπονήσεις και του αγώνες δεν έλειψε και η διασκέδαση, αλλά η έξοδος της σε μια ταβέρνα με live μουσική όπου οι παίκτες ξεφάντωσαν και… τα έδωσαν όλα!

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (3/12), ολόκληρη η ομάδα βρέθηκε στην ταβέρνα «Στου Νικόλα» στην περιοχή Κίτι της Λάρνακας και αφού έφαγαν και ήπιαν, στη συνέχεια χόρεψαν και τραγούδησαν ποντιακά – και όχι μόνο – ενώ μετά υπέγραψαν και κασκόλ από φίλαθλους που βρίσκονταν εκεί.

Αυτός που έκλεψε όμως την παράσταση της βραδιάς ήταν ο Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο του τραγουδιστή και τραγούδησε ποντιακά, δίνοντας μια άλλη νότα στο ξέφρενο σαββατόβραδο.

Φυσικά, μεγάλη ήταν και η χαρά όλων όσων υποστηρίζουν την ομάδα και κατάφεραν να περάσουν μερικές ώρες μαζί τους, συνομιλώντας, χορεύοντας, τραγουδώντας και βγάζοντας πολλές φωτογραφίες και βίντεο τα οποία παρουσιάζει αποκλειστικά το mynews.gr.

Πηγή: mynews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags