Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένα βήμα πιο κοντά στο it’s coming home οι Άγγλοι - Πήρε μπρος ο Χάρι Κέιν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-12-04 22:52:00

Ένα βήμα πιο κοντά στο it’s coming home οι Άγγλοι - Πήρε μπρος ο Χάρι Κέιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ένα βήμα πιο κοντά στο it’s coming home οι Άγγλοι - Πήρε μπρος ο Χάρι Κέιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Άγγλοι καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο μέρος και πήραν μια άνετη νίκη-πρόκριση επί της Σενεγάλης.

Η Αγγλία κέρδισε με 3-0 την Σενεγάλη, αρκετά εύκολα και πλέον την περιμένει το προσεχές Σάββατο μια μεγάλη ματσάρα με την Γαλλία για την φάση των 8. Οι συμπαθέστατοι Σενεγαλέζοι πάνε... σπίτι τους έχοντας κάνει ήδη υπέρβαση, μιας και δεν είχαν τον Μανέ εξ αρχής.

Για τους Άγγλους σκόραραν οι Χέντερσον, Κέιν και Σάκα, με τον Φόντεν να μοιράζει ασίστ στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ, ενώ τα πρώτα δύο γκολ μπήκαν χάρη στον τρομερό Μπέλιγχαμ. 

Το ματς

Στα πρώτα λεπτά οι Άγγλοι προσπάθησαν να ελέγξουν τον αγώνα, ωστόσο έδειχναν να δυσκολεύονται αρκετά στην ανάπτυξη τους. Οι Σενεγαλέζοι διάβαζαν καλά κάθε προσπάθεια της Αγγλίας και μετά το 15΄ ανέβασαν την αποδοσή τους. Μάλιστα, στο 23΄ο Σαρ έχασε τεράστια ευκαιρία, στέλνοντας τη μπάλα αρκετά άουτ, μετά από μπαλιά του Ντιατά.

Στο 32΄ ο Πίκφορντ χρειάστηκε να κάνει επέμβαση σε σουτ του Ντιά για να κρατήσει το 1-0.  Κόντρα στην ροή του αγώνα η Αγγλία έκανε το 1-0 στο 38΄.

Σε εκείνο το σημείο ο Μπέλιγχαμ βρήκε τον Χέντερσον που άνοιξε το σκορ για το τρίτο του προσωπικό γκολ με το εθνόσημο. Αυτή ήταν και η πρώτη ευκαιρία τους στο ματς. Στο 41΄ παραλίγο να γίνει το 2-0, ωστόσο το τελείωμα του Κέιν μετά από τη μπαλιά του Σάκα ήταν αρκετά κακό.

Το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος με τον Κέιν να κάνει το 2-0, με τον Άγγλο φορ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Φόντεν και το εξαιρετικό build up από τον Μπέλιγχαμ.

Η Σενεγάλη έκανε τριπλή αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ωστόσο δεν μπόρεσε να αλλάξει και πολλά και κάπως έτσι στο 57΄ το ματς τελείωσε ορισιτκά με τον Σάκα να κάνει το 3-0, μετά από τη δεύτερη ασίστ του Φόντεν. 

Στη συνέχεια του αγώνα δεν έγινε κάποια άλλη μεγάλη φάση!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags