Facebook Pixel Νίκος Γαβαλάς: Αποθεωτική ανάρτηση για Μαρινάκη: "Άνθρωποι με τέτοια ενσυναίσθηση και προσφορά..." (ΦΩΤΟ)
| 2022-12-05 10:14:00

Αποθεωτική ανάρτηση για Μαρινάκη: "Άνθρωποι με τέτοια ενσυναίσθηση και προσφορά..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποθεωτική ανάρτηση για Μαρινάκη: "Άνθρωποι με τέτοια ενσυναίσθηση και προσφορά..." (ΦΩΤΟ)

Ανάρτηση με αποθεωτικά σχόλια για τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Νίκος Γαβαλάς: Ποστάρισμα με αφορμή την δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Μητρόπολη Πειραιά έκανε ο Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, αποθεώνοντας τον ισχυρό άνδρα των Ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Νίκου Γαβαλά:

«Κατεβαίνοντας τον Κηφισό το ηλιόλουστο κυριακάτικο πρωινό, το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου παίζει τα παιδιά του Πειραιά. Μελωδία και στίχοι που σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές.

«Όσο και αν ψάξω δεν βρίσκω άλλο λιμάνι

Τρελή να με ‘χει κάνει, όσο τον Πειραιά».

Οι στίχοι του Μάνου Χατζιδάκι τραγουδισμένοι από τη φωνή της Μελίνας Μερκούρη, θα είναι πάντα επίκαιροι. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, που ο Πειραιάς αλλάζει καθημερινά.

Μία πρώτη στάση μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές, καθώς κάθε γωνία ελκύει το βλέμμα. Τελικός προορισμός είναι η Φίλωνος, ο δρόμος πίσω από τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά.

Τα εγκαίνια του νέου Διοικητηρίου της Μητρόπολης έχουν συγκεντρώσει πλήθος κόσμου. Πρόκειται για το «Μαρινάκειον Μέλαθρο», που αποτελεί «καρπό» της συνεργασίας της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πρώτου σε σταυρούς Δημοτικού Συμβούλου της πόλης, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άνοιξε τις πύλες του μετά από μία σεμνή τελετή, έντονα συγκινησιακά φορτισμένη, καθώς το υπέροχο κτήριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μιλτιάδη Μαρινάκη, πατέρα του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Άνθρωποι με τέτοια ενσυναίσθηση και διάθεση προσφοράς είναι εκείνοι που βάζουν ένα λιθαράκι για να ομορφαίνει κάθε ημέρα η πόλη του Πειραιά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags