Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γελούν και τα μουστάκια" του Μίτσελ - "Μεταγραφές" που ανεβάζουν τον Ολυμπιακό - 3+1 παίκτες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-06 09:07:00

"Γελούν και τα μουστάκια" του Μίτσελ - "Μεταγραφές" που ανεβάζουν τον Ολυμπιακό - 3+1 παίκτες!

Sportdog Team
"Γελούν και τα μουστάκια" του Μίτσελ - "Μεταγραφές" που ανεβάζουν τον Ολυμπιακό - 3+1 παίκτες!

Ο Ισπανός προπονητής πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από αυτά που είδε στα δύο πρώτα φιλικά της ομάδας στην μίνι προετοιμασία. Ποιοι ξεχώρισαν.

Ολυμπιακός: Μία νίκη (2-0) επί της Χάντερσφιλντ και μία ισοπαλία (3-3) κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης είναι ο απολογισμός του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής στα φιλικά προετοιμασίας του στην Ισπανία.

Ο Μίτσελ δοκιμάζει πρόσωπα και πράγματα και ήδη πρέπει να τρίβει τα χέρια του, καθώς είδε τέσσερις διαφορετικούς πρωταγωνιστές να βγαίνουν μπροστά και να αφήνουν υποσχέσεις πως μπορούν να αποτελέσουν εσωτερικές μεταγραφές εν όψει του δεύτερου γύρου της Super League.

Αρχικά, ο Κώστας Φορτούνης είναι το μεγάλο κέρδος των Ερυθρόλευκων, καθώς ο Τρικαλινός άσος δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω τον τραυματισμό του, ενώ άνοδο έδειξε και ο Μαρσέλο (είχε δύο ασίστ με Σταντάρ), παρότι έμοιαζε "φευγάτος" πριν λίγο διάστημα.

Επίσης, η παρουσία του Κασάμι στα χαφ δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει άλλη μία αξιόπιστη λύση στην μεσαία γραμμή, ενώ και η χρησιμοποίηση του Βρουσάι ως μπακ καταγράφεται ως ένα ακόμα συν από τα φιλικά των Πειραιωτών στην Ισπανία.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και αρνητικά, αφού χρειάζεται άμεση βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι, όπου εξετάζεται η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή, ενώ μεταγραφή αναμένεται να γίνει και στη θέση του φορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags