Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Αλλάζει την 11αδα ο Μίτσελ μετά την Ισπανία - "Χουνέρι" σε Χουάνγκ - Δεν βγάζει τον Μπιέλ
| 2022-12-06 15:40:00

Αλλάζει την 11αδα ο Μίτσελ μετά την Ισπανία - "Χουνέρι" σε Χουάνγκ - Δεν βγάζει τον Μπιέλ

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλάζει την 11αδα ο Μίτσελ μετά την Ισπανία - "Χουνέρι" σε Χουάνγκ - Δεν βγάζει τον Μπιέλ

Πώς θα... χωρέσουν Φορτούνης-Χάμες και η νέα μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός δούλεψε πολύ την ομάδα του στην προετοιμασία και αναμένεται να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός κάνει αυτή την περίοδο την δική του προετοιμασία εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι υπάρχει η διακοπή για το Μουντιάλ!

Όπως είναι λογικό ο Μίτσελ έχει στοχεύσει σε... συγκεκριμένους παίκτες, στους οποίους θα μπορέσει να βασιστεί για να χτίσει ο Ολυμπιακός ένα αρκετά σημαντικό σερί ενόψει της συνέχειας που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα, ή έστω την δεύτερη θέση, ανάλογα και από τις γκέλες που θα κάνει ή όχι ο Παναθηναϊκός.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, ο Ισπανός προπονητής μιλάει αρκετά συχνά με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός άσος με το που άρχισε να πατάει καλύτερα στα πόδια του έδειξε ότι θα είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού για όσο καιρό θα βρίσκεται στη χώρα μας. Αυτό φαίνεται και από τα 2 γκολ και τη μια ασίστ που έχει προσφέρει σε 8 αγώνες στη Σούπερ Λιγκ, ενώ ήταν τρομερός και στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ! Ούτως ή άλλως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ήδη έχουν ξεκινήσει τις σκέψεις για να του κάνουν πρόταση να ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια, μιας και το συμβόλαιό του λήγει σε 6 μήνες από τώρα. Ούτως ή άλλως ο Μίτσελ του έχει ζητήσει να ηγηθεί και είναι και ο παίκτης που αναλαμβάνει όλα τα στημένα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος προπονητής θα αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι αρκετά ανεβασμένος, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν αλχημείες και στην ενδεκάδα για να χωρέσει και ο Χάμες και ο Έλληνας άσος και ο Μπιέλ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δούμε τον τρομερό Ιν-Μπομ Χουάνγκ να μετατοπιστεί ως αμυντικό χαφ, ενώ δεν αποκλείεται σε εύκολα εντός έδρας ματς ο Εμβιλά να μένει είτε στον πάγκο είτε να παίζει ως στόπερ! 

Κάπως έτσι ο Μίτσελ σχεδιάζει την αντεπίθεση του Ολυμπιακού, γνωρίζοντας πως ο Χουάνγκ θα παίζει και θα τρέχει για... 3 παίκτες σε κάθε ματς, ενώ οι Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνης θα είναι ικανοί να ξεκλειδώσνουν κάθε αντίπαλη άμυνα στο καλό τους βράδυ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρχεται για βασικός φορ στον Ολυμπιακό - Σταρ της ομάδας με 25 γκολ - 2,5 εκατ. ευρώ για πώληση"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags