Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Ατακάρες Νικοπολίδη: "Αυτός ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο - Να δούμε Βραζιλία-Αργεντινή"!
| 2022-12-06 12:25:00

Ατακάρες Νικοπολίδη: "Αυτός ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο - Να δούμε Βραζιλία-Αργεντινή"!

Sportdog Team
Ατακάρες Νικοπολίδη: "Αυτός ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο - Να δούμε Βραζιλία-Αργεντινή"!

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη για το Γαλλία-Αγγλία, το διαφαινόμενο Βραζιλία-Αργεντινή, αλλά και τον καλύτερο γκολκίπερ του κόσμου, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο.

Μουντιάλ 2022: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ 2022 και έπλεξε το εγκώμιο του Άλισον Μπέκερ, λέγοντας ότι είναι ο καλύτερος γκολκίπερ στον κόσμο.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία, αλλά και την πεποίθηση ότι θα δούμε ημιτελικό ανάμεσα σε Βραζιλία και Αργεντινή, ενώ εξήγησε ότι δεν είναι τόσο σίγουρος ότι η Γαλλία θα περάσει εύκολα το εμπόδιο της Αγγλίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης:

Για τη συνέχεια του φετινού Μουντιάλ: «Στα ημιτελικά πρέπει να δούμε Βραζιλία-Αργεντινή, αν και η Ολλανδία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Αλλά το πιο πιθανό είναι να δούμε έναν ημιτελικό Νότιας Αμερικής και έναν ευρωπαϊκό. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Γαλλία θα περάσει την Αγγλία. Πάντα μας αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά οι μεγάλες ομάδες όταν περάσουν από τους ομίλους έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και εύκολα ή δύσκολα προκρίνονται».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της φετινής διοργάνωσης: «Ο Άλισον είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, εγώ είμαι φαν του Τερ Στέγκεν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags