Μουντιάλ 2022: Πολλά έχουν γραφτεί σχετικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να μην ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα του αγώνα Πορτογαλία - Ελβετία (6-1).

Η αδερφή του Ρονάλντο, Έλσα Αβέιρο, τον κάλεσε να αποχωρήσει από την αποστολή της Πορτογαλίας, ενώ γράφτηκε επίσης ότι αυτο ακριβώς απείλησε να κάνει ο Κριστιάνο σε περίπτωση που δεν έπαιζε βασικός, κάτι το οποίο όμως διαψεύστηκε από την πορτογαλική Ομοσπονδία.

Πάντως, ο Οτάβιο έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, καθώς δήλωσε ότι η πρώτη κίνηση του Ρονάλντο όταν έμαθε ότι δεν θα παίξει, ήταν να μιλήσει στον αντικαταστάτη του, Γκονσάλο Ράμος.

«Ξέρεις ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έμαθε ότι δεν θα ξεκινούσε; Πήγε να μιλήσει με τον Γκονσάλο Ράμος και την υπόλοιπη ομάδα για να τους ενθαρρύνει. Είναι ο αρχηγός μας», ανέφερε αρχικά.

«Όλα όσα περιστρέφονται γύρω από τον Ρονάλντο είναι αρνητικά σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης. Δημιουργούν πολλές ψεύτικες ιστορίες. Ο Ρονάλντο είναι παράδειγμα, είναι ο αρχηγός μας, στήριξε την ομάδα μέσα από τα αποδυτήρια ακόμα και όταν ήξερε ότι δεν επρόκειτο να παίξει», κατέληξε.