Facebook Pixel ΑΕΚ - Ματίας Αλμέιδα: Έκπληξη στην ΑΕΚ με Έλληνα μπακ - Τον "τσέκαρε" ήδη ο Αλμέιδα - "Χτυπάει" και δεύτερο... Φερνάντες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-10 10:00:00

Έκπληξη στην ΑΕΚ με Έλληνα μπακ - Τον "τσέκαρε" ήδη ο Αλμέιδα - "Χτυπάει" και δεύτερο... Φερνάντες!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έκπληξη στην ΑΕΚ με Έλληνα μπακ - Τον "τσέκαρε" ήδη ο Αλμέιδα - "Χτυπάει" και δεύτερο... Φερνάντες!

Η τεράστια ανατροπή στην άμυνα και μία έξτρα προσθήκη μεσοεπιθετικά. Ποιος μπορεί να καλύψει το κενό του τραυματία Μοχαμάντι χωρίς να γίνει μεταγραφή, πού τον έχει δει ο Αργεντινός προπονητής και η αναζήτηση για ακόμα έναν παίκτη για τα άκρα.

Ο τραυματισμός του Μιλάντ Μοχαμάντι στο Μουντιάλ αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα για την ΑΕΚ, αναγκάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας να σκεφτούν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός αριστερού μπακ, προκειμένου να καλυφθεί το κενό.

Ακόμα πάντως δεν φαίνεται να έχει παρθεί οριστική απόφαση για μεταγραφή, αφού ενδέχεται η απουσία του Ιρανού πλάγιου μπακ να καλυφθεί εκ των έσω. Άλλωστε, ο Μοχαμάντι δεν πρόκειται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν και υπάρχει η αισιοδοξία ότι η Ένωση έχει το υλικό να καλύψει την απουσία του για το διάστημα που θα χρειαστεί.

Στο ρόστερ υπάρχει ο Εχσάν Χατζισαφί, ενώ ο Ματίας Αλμέιδα υπολογίζει για τα αριστερά και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.  Ο Γάλλος αμυντικός διαθέτει τεράστια εμπειρία, έπαιξε ως αριστερός μπακ όποτε χρειάστηκε στον πρώτο γύρο της Super League, ενώ σε αυτή τη θέση τον δοκίμασε ο Αλμέιδα και στο νικηφόρο (1-0) φιλικό με τον ΟΦΗ.

Στα Σπάτα γίνεται κουβέντα και για μία πιθανή έκπληξη, με την αξιοποίηση του Αλέξανδρου Παρρά! Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας ακολούθησε την αποστολή των Κιτρινόμαυρων στην Ολλανδία και δεν τα πήγε άσχημα, αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις. Ο αμυντικός που από πέρυσι αγωνίζεται στην ΑΕΚ Β' θα μπορούσε να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα ώστε να προσφέρει κάποιες λύσεις στα άκρα της άμυνας, τουλάχιστον μέχρι να επιστρέψει ο Μοχαμάντι.



Κατά τα άλλα, στην πιάτσα των ατζέντηδων συζητιέται πως οι Κιτρινόμαυροι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν ακόμα μεσοεπιθετικό, μετά τον Πάολο Φερνάντες!

Αυτή η κίνηση βέβαια, κάθε άλλο παρά προτεραιότητα είναι για τον Ματίας Αλμέιδα, που έχει στη διάθεσή του μία γεμάτη και ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στον Τσούμπερ, ο οποίος κάνει μία μέτρια σεζόν και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι τραυματίας. Μία δυνατή προσθήκη θα προσέδιδε ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο επιθετικό οπλοστάσιο της ομάδας. Το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί μία υπέρβαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε περίπτωση που βρεθεί κάτι το εξαιρετικό.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή από ανώτερο πρωτάθλημα η ΑΕΚ τον Γενάρη - Από 1/1 υπογράφει τζάμπα στόπερ... 4.5 εκατ.!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags