Facebook Pixel Super League: Τον ήθελε ο Ολυμπιακός... μπαίνουν σφήνα ΑΕΚ και Παναθηνηναϊκός - "Ξεκίνησαν οι συζητήσεις"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-10 19:49:00

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός... μπαίνουν σφήνα ΑΕΚ και Παναθηνηναϊκός - "Ξεκίνησαν οι συζητήσεις"!

Sportdog Team
Τον ήθελε ο Ολυμπιακός... μπαίνουν σφήνα ΑΕΚ και Παναθηνηναϊκός - "Ξεκίνησαν οι συζητήσεις"!

Αποτέλεσε για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια τον Νο1 μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών, όμως τώρα υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι από Ελλάδα.

Δημοσίευμα που συνδέει τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και την ΑΕΚ με τον Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας έρχεται από την Τουρκία.


Συγκεκριμένα, το «Ajanshaber» αναφέρει πως οι δύο αθηναϊκές ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ατζέντη του 27χρονου εξτρέμ. Μάλιστα, συμπληρώνει πως αμφότερες μπορεί να προχωρήσουν και σε πρόταση. Κάτι που βέβαια δεν επιβεβαιώνεται από καμία από τις δύο. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο παίκτης είχε ακουστεί και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο Καμερουνέζος άσος βρίσκεται στην Μπεσίκτας από το 2019, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από Τότεναμ, Μονακό, Μαρσέιγ και Ναντ. Τη φετινή σεζόν μετρά 12 συμμετοχές και τέσσερα γκολ με τους «ασπρόμαυρους», ενώ είχε δύο εμφανίσεις και με την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Η χρηματιστηριακή του αξία στο transfermarkt φτάνει τα 5,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags