Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έγινε η αρχή με τον Πέρεθ - Αυτόν "υπογράφει" ο Αλαφούζος - "Στυλοβάτης" στο ρόστερ του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-11 12:28:00

Έγινε η αρχή με τον Πέρεθ - Αυτόν "υπογράφει" ο Αλαφούζος - "Στυλοβάτης" στο ρόστερ του ΠΑΟ!

Sportdog Team
Έγινε η αρχή με τον Πέρεθ - Αυτόν "υπογράφει" ο Αλαφούζος - "Στυλοβάτης" στο ρόστερ του ΠΑΟ!

Στο Τριφύλλι έχουν ξεκινήσει τις επαφές για τις ανανεώσεις των συμβολαίων και ήδη οι πρώτες συμφωνίες βρίσκονται στο τραπέζι.

Παράλληλα με τις μεταγραφικές αναζητήσεις του ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπρος και τα θέματα ανανεώσεων, με τον Ρούμπεν Πέρεθ να είναι ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και πλέον σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι, που βλέπουν τα συμβολαία τους να λήγουν το καλοκαίρι.

Μετά τον Ισπανό χαφ, η υπόθεση του Μπαρτ Σένκεφελντ μπαίνει σε περίοπτη θέση από τους Πράσινους, με τον εκπρόσωπο του Ολλανδού στόπερ να αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για συζητήσεις. Στις τάξεις του Παναθηναϊκού υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και θα βρεθεί η χρυσή τομή, κάτι που άλλωστε αποτελεί δεδομένη επιθυμία και των δύο πλευρών.

Έπειτα, θα ακολουθήσουν οι υποθέσεις των Αϊτόρ, Κουρμπέλη και Πούγγουρα, που επίσης μπαίνουν στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου τους από 1η Ιανουαρίου, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει συζήτηση για επέκταση και με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2024.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags