Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Πικρό "αντίο" - Ετοιμάζεται νέα αποχώρηση σοκ στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ
| 2022-12-12 21:50:00

Πικρό "αντίο" - Ετοιμάζεται νέα αποχώρηση σοκ στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ

Sportdog Team
Πικρό "αντίο" - Ετοιμάζεται νέα αποχώρηση σοκ στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ

Ο απρόσμενος αποκλεισμός της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και η αντικατάσταση του Λουίς Ενρίκε από τον Λουίς Ντε Λα Φουέντε οδηγούν τον Σέρχιο Μπουσκέτς σε πρόωρη αποχώρηση από την εθνική.

 

Μουντιάλ 2022: Άμεσο θα είναι το τέλος του Σέρχιο Μπουσκέτς από την εθνική Ισπανίας, σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Relevo», εξαιτίας δύο γεγονότων.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς αναμένεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στην εθνική Ισπανίας μέσα στο επόμενο διάστημα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το site «Relevo», καταγράφοντας δύο γεγονότα που προέκυψαν και τα οποία φαίνεται να οδηγούν τον 34χρονο χαφ της Μπαρτσελόνα στην εν λόγω απόφαση…
Ο Μπουσκέτς βέβαια σκεφτόταν έτσι κι αλλιώς να αποχωρήσει από «ρόχα» το καλοκαίρι, αλλά μετά το πέρας του Final Four του Nations League.

Πλέον, όμως, αφενός ο αποκλεισμός της Ισπανίας από το Μαρόκο στα πέναλτι, με τον ίδιο να χάνει το τρίτο και πιο σημαντικό απ' όλα.
Αφετέρου η αποχώρηση του Λουίς Ενρίκε και η διαδοχή του από τον νεαρό Λουίς Ντε Λα Φουέντε, δείχνουν πως ο Μπουσκέτς θα πει αντίο στο εθνόσημο άμεσα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags