Facebook Pixel Ολυμπιακός: Παράπονα Ολυμπιακού για Φωτιά - "Μέχρι και η FIFA έκανε παρέμβαση - Δεν είναι καλά ο Ρέαμπτσιουκ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-12 15:01:00

Παράπονα Ολυμπιακού για Φωτιά - "Μέχρι και η FIFA έκανε παρέμβαση - Δεν είναι καλά ο Ρέαμπτσιουκ"

Sportdog Team
Παράπονα Ολυμπιακού για Φωτιά - "Μέχρι και η FIFA έκανε παρέμβαση - Δεν είναι καλά ο Ρέαμπτσιουκ"

Τα υπέρ και τα κατά των Πειραιωτών από το φιλικό με την Νότιγχαμ και ο διαιτητής που θα σφυρίξει το παιχνίδι Κυπέλλου.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για την εικόνα των Πειραιωτών στο σαββατιάτικο φιλικό με την Νότιγχαμ, αναφέροντας τα συμπεράσματά του καλά και λιγότερο καλά της αναμέτρησης που έγινε στο Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ορισμό του Βασίλη Φωτιά στο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ατρόμητο. «Η ελπίδα μας είναι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής να μην μας έβαλε… φωτιά με τον Φωτιά, με τον οποίο συνήθως οι διαιτησίες στα παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι προβληματικές. Ξεκίνησε με τον αγώνα στο Βόλο που ήρθε 0-0, που ήρθε και η παρέμβαση της FIFA. Στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός, για ένα πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR για ένα εξόφθαλμο γκρέμισμα του Βαλμπουενά. Και στο φετινό παιχνίδι με τον Βόλο 1-1 ήταν μία εχθρική διαιτησία για τον Ολυμπιακό. Στο ματς που έρχεται υπάρχει υποτίθεται η ασφάλεια του VAR, μακάρι να έχουμε μία σωστή διαιτησία μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος», ήταν το σχόλιό του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags