Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ όνομα για ΠΑΟ - Προτάθηκε αρχηγός Εθνικής ομάδας στον Γιοβάνοβιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-13 18:48:00

Σούπερ όνομα για ΠΑΟ από τη... λίστα του Ολυμπιακού - Αρχηγός Εθνικής, 10αρι και εξτρέμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σούπερ όνομα για ΠΑΟ από τη... λίστα του Ολυμπιακού - Αρχηγός Εθνικής, 10αρι και εξτρέμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Προτάθηκε στον Γιοβάνοβιτς και η περίπτωσή του είναι εξαιρετική! Το Τριφύλλι είναι στο ψάξιμο για εξτρέμ, αριστερό μπακ και δεκάρι, με τα ονόματα να "σκάνε" καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ. Κι αυτή τη φορά "έσκασε" ένα δυνατό.

Οι μέρες περνούν και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για τουλάχιστον έναν εξτρέμ, ένα δεκάρι και ένα αριστερό μπακ (πιθανότατα από Ελλάδα). Καθημερινά γράφονται διάφορα ονόματα και χθες (12/12), ενδεικτικά, έγινε λόγος για ματιές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προς τον Βραζιλιάνο επιτελικό χαφ της Λουντογκόρετς, Κάουλι.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι ο 27χρονος άσος δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Λουντογκόρετς που έχει προταθεί στους Πράσινους. Συγκεκριμένα στο Τριφύλλι έχει πέσει και το όνομα του αρχηγού της Εθνικής Βουλγαρίας, Κίριλ Ντεσπόντοφ!

Ο 26χρονος Βούλγαρος παίζει σχεδόν σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, με βασική του όμως αυτή του δεξιού εξτρέμ. Εκεί, δηλαδή, όπου κατά βάση ψάχνει ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 27 παιχνίδια, μετρώντας 10 γκολ και 6 ασίστ. Το συμβόλαιό του έχει χρονική διάρκεια μέχρι το 2024, κάτι που σημαίνει ότι η Λουντογκόρετς θα αξίωνε ένα σημαντικό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης βρίσκεται τα τελευταία δύο καλοκαίρι συνεχώς στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού!

Δείτε παρακάτω τον Ντεσπόντοφ εν δράσει:

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο… λάθος με Κάουλι στον ΠΑΟ - Υπέρβαση Αλαφούζου με 2 εκατομμύρια - Επιστρέφει ο Μποτία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags