Facebook Pixel Κύπελλο Ελλάδας: Έκλεισε τεράστια συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο - ΠΟΛΛΑ τα χρήματα
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-15 16:20:00

Έκλεισε τεράστια συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο - ΠΟΛΛΑ τα χρήματα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έκλεισε τεράστια συμφωνία για το ελληνικό ποδόσφαιρο - ΠΟΛΛΑ τα χρήματα (ΦΩΤΟ)

Ανακοινώθηκε και επίσημα πριν λίγο από την ΕΠΟ!

Την έναρξη της συνεργασίας της με τη Novibet ανακοίνωσε η ΕΠΟ, με τη γνωστή στοιχηματική εταιρεία να είναι ο αποκλεισικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φετινή σεζόν.

Το deal των δύο πλευρών μάλιστα αφορά -και- στην ονοματοδοσία της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι πλέον θα ονομάζεται "Κύπελλο Ελλάδας Novibet".

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή στοιχηματική εταιρεία έχει καταθέσει μία πολύ μεγάλη πρόταση στη Λίγκα, ύψους 21 εκατ. ευρώ για 5,5 χρόνια, ώστε να γίνει ο κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος κι αναμένονται εξελίξεις το προσεχές διάστημα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

H Novibet και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με την οποία η Novibet γίνεται ο αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας, από σήμερα μέχρι και την ολοκλήρωσή του για τη σεζόν 2022 – 2023. Η διοργάνωση πλέον θα ονομάζεται «Κύπελλο Ελλάδας Novibet».

Οι δύο πλευρές αποσκοπούν με αυτήν τους τη συνεργασία στο να προσφέρουν μια ακόμη πιο αναβαθμισμένη ποδοσφαιρική εμπειρία στο φιλοθεάμον αθλητικό κοινό της χώρας, συν-διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον το οποίο θα αποτελεί πραγματική γιορτή του αθλήματος. Ο “θεσμός των εκπλήξεων”, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, μέσα από αυτή τη χορηγική συνεργασία γυρίζει σελίδα και είναι έτοιμος με την υποστήριξη της Novibet να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Ε.Π.Ο και Novibet υπόσχονται να δουλέψουν απρόσκοπτα για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης ποδοσφαιρικής εμπειρίας όπου πρωταγωνιστές θα είναι το ίδιο το άθλημα, και οι λάτρεις αυτού".

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος, CEO της Novibet: «Η Novibet προχωράει σε μία στρατηγική δέσμευση επενδύοντας με σημαντική εστίαση στη Χορηγία ενός ιστορικού αθλητικού θεσμού. Η σύγκλιση των αξιών αλλά και του οράματος της Novibet και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το Κύπελλο Ελλάδας ήταν τα κριτήρια για τη σύναψη μίας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας με απτά οφέλη κυρίως για τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για τη σεζόν 2022-2023, η Novibet θα είναι αποκλειστικός Χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας και μαζί, θα προσφέρουμε στους φιλάθλους μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Αυτή η Χορηγική ενέργεια, αποτελεί μέρος των πολύ-επίπεδων πρωτοβουλιών της Novibet για τη στήριξη του αθλητισμού στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία, η οποία θα δώσει ώθηση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τη σύναψη της συμφωνίας η ΕΠΟ αποκτά ένα ακόμη δυνατό συμπαίκτη στην προσπάθεια που κάνουμε για την ολοένα μεγαλύτερη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, εν προκειμένω του Κυπέλλου Ελλάδας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα η οπτική, με την οποία η Novibet βλέπει τη συνεργασία μας και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε από κοινού για την υποστήριξη μιας διοργάνωσης υψηλού επιπέδου, όπως αρμόζει στην ιστορία της, μέσω της οποίας διοργάνωσης οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα στους φιλάθλους ώστε να καταστεί αυτή ανταγωνιστική συγκριτικά με διοργανώσεις προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags