Facebook Pixel Sportdog.gr | Η στοιχηματική εταιρεία Betano είναι μεταξύ των επίσημων συνεργατών της FIFA και του Μουντιάλ 2022
| 2022-12-16 11:46:00

Η στοιχηματική εταιρεία Betano είναι μεταξύ των επίσημων συνεργατών της FIFA και του Μουντιάλ 2022

Η  στοιχηματική εταιρεία Betano είναι μεταξύ των επίσημων συνεργατών της FIFA και του Μουντιάλ 2022

Μία από τις πολλές διαδικτυακές στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι επίσημος συνεργάτης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Μιλάμε φυσικά για την στοιχηματική εταιρεία Betano, η οποία έχει κέρδισε με την αξία της την αναγνώριση της.

Η Betano έχει την τιμή να είναι Regional Supporter για την Ευρώπη, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Και για να καταλάβετε πόσο σημαντικό γεγονός είναι αυτό, θα σας πούμε πως, έως σήμερα κανένας άλλος bookmaker σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχει συνάψει τέτοια συνεργασία με τη FIFΑ. 

Μετά από αυτή την τόσο σημαντική  συμφωνία μεταξύ τους, η Betano δημιούργησε  μια ξεχωριστή  πλατφόρμα στην ιστοσελίδα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Στην πλατφόρμα αυτή η Betano Canada Sports διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα και τις επιλογές στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Οι παίκτες που αγαπούν να στοιχηματίζουν σε αγώνες ποδοσφαίρου, έχουν την δυνατότητα να ποντάρουν σε κάθε αγώνα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Πέραν όμως των κλασικών επιλογών για στοίχημα, οι παίκτες μπορούν να κάνουν  μακροπρόθεσμες αγορές για τη φάση των ομίλων όπως είναι τα αριθμός τερμάτων ανά ομάδα, κερδισμένοι πόντοι, ακριβείς θέσεις, βαθμολογία για τα απευθείας νοκ-άουτ, τελικός νικητής κ.λπ.

Στην Stoiximan.gr  μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες αφορούν τα στατιστικά των προβλέψεων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Η Betano προσφέρει αθλητικά στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ, με την πλατφόρμα του bookmaker να προσφέρει μια ειδική μίνι ιστοσελίδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

  Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής, πάνω αριστερά θα βρείτε την επιλογή Μουντιάλ 2022, η οποία θα σας οδηγήσει στη μίνι ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

 Το μενού, το οποίο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης περιέχει τις κύριες ενότητες - σχετικά με τους επερχόμενους αγώνες, πληροφορίες για τις ομάδες και τα λοιπά.

Φυσικά στην ιστοσελίδα θα βρείτε και ξεχωριστές κατηγορίες για κάθε όμιλο του Μουντιάλ 2022.  Για παράδειγμα, επιλέγοντας τον  Όμιλο Α θα δείτε τους επόμενους αγώνες, την προσωρινή βαθμολογία των ομάδων, τις αποδόσεις για τις ομάδες, οι οποίες θα προκριθούν από τον όμιλο.

Καμία άλλη στοιχηματική εταιρεία δεν προσφέρει, κάποια παρόμοια ιστοσελίδα για το Παγκόσμιο Κύπελλό, το οποίο είναι ξεκάθαρα το γεγονός της χρονιάς και ο πιο  προσδοκώμενος αθλητικός διαγωνισμός.

Από τη στιγμή που ο bookmaker Betano έγινε επίσημος συνεργάτης της FIFA, είναι λογικό να προσφέρει και την δυνατότητα και τον χώρο για να στοιχηματίσετε στους αγώνες του Παγκόσμιου Κυπέλλου. 

Ο bookmaker έχει αδιοδοτηθεί  από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, να παρέχει και ένα ξεχωριστό παιχνίδι, στο οποίο δεν χρειάζεται να στοιχηματίσετε με πραγματικά χρήματα.

Σε αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να κάνουν δωρεάν προβλέψεις σε ορισμένες επιλογές, οι οποίες αφορούν τους αγώνες της ημέρας. Οι καλύτεροι στην πρόβλεψη, στον ιστότοπο του Stoiximan.gr  για το Παγκόσμιο Κύπελλο,  μπορούν να κερδίσουν βραβεία.

Εννοώ εάν κάποιος έχει μια σειρά από πετυχημένες προβλέψεις μπορεί να κερδίσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Το μπόνους ονομάζεται Mr One Million Euro και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα World Finals, η οποία αναπτύχθηκε από την Betano.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags