Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα υπόκλιση σε Κοτάρσκι από Έλληνα τερματοφύλακα - Τι είπε για το μέλλον του
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-16 16:04:00

Νέα υπόκλιση σε Κοτάρσκι από Έλληνα τερματοφύλακα - Τι είπε για το μέλλον του

Sportdog Team
Νέα υπόκλιση σε Κοτάρσκι από Έλληνα τερματοφύλακα - Τι είπε για το μέλλον του

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας γκολκίπερ, όπου και αναφέρθηκε για την θέση που αγωνίζεται όσο και για τον Κροάτη τερματοφύλακα του Δικεφάλου του Βορρά.

Δημήτρης Κυριακίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δ γκολκίπερ του Ποσειδώνα Μηχανιώνας και μίλησε αναφορικά με την αναμέτρηση του Άρη με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς και για τους διακριθέντες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ έκανε ειδική μνεία στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

«Τώρα αγωνίζομαι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας ενώ είμαι και προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟ Καρδίας, επίσης έχω ξεκινήσει και τη δική μου εταιρεία με γάντια για γκολκίπερ, περνάνε από έλεγχο, τα καταλαβαίνω εμπειρικά και θέλω να αφήνει το μεγαλύτερο ποσοστό τερματοφυλάκων ικανοποιημένο. Υπάρχουν πολλών ειδών γάντια. Βρίσκομαι 18 χρόνια κάτω από τα δοκάρια».

Για την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στον Λεβαδειακό: «Η παράδοση απέναντι στον Άρη είναι με τον Λεβαδειακό καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να κερδίσουν χρόνια στη Λιβαδειά, αλλά συνήθως έβαζε δύσκολα στον Άρη ο Λεβαδειακός, τώρα ωστόσο ερχόμαστε έπειτα από μία διακοπή ενός μήνα».

Για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι: «Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, τα πρώτα δείγματα του είναι πολύ θετικά. Δεν είναι μόνο η ικανότητα του με τα πόδια υπάρχουν και άλλες ικανότητες του που είναι πολύ καλές και όσο περνούν τα χρόνια θα γίνεται ακόμα καλύτερος, είναι πολύ εξελίξιμος γκολκίπερ».

Για τους τερματοφύλακες που διακρίνονται στο Μουντιάλ: «Οι τερματοφύλακες δίνουν και προκρίσεις, δεν είναι μόνο ότι πιάνουν τα πέναλτι, είναι σημαντικές επεμβάσεις με τους περισσότερους να βρίσκονται σε καλές ηλικίες έχοντας μπροστά τους μέλλον. Ο Μπόνο είναι 31 ετών και ο Λιβάκοβιτς 27, έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν», είπε ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags