Facebook Pixel Ομπερλίν Πινέδα: Χαμός με Πινέδα! "Σειρήνες" από Ιταλία και Ολλανδία - Αυτά απαντάει ο Μεξικάνος
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-17 00:05:00

Χαμός με Πινέδα! "Σειρήνες" από Ιταλία και Ολλανδία - Αυτά απαντάει ο Μεξικάνος

Sportdog Team
Χαμός με Πινέδα! "Σειρήνες" από Ιταλία και Ολλανδία - Αυτά απαντάει ο Μεξικάνος

"Φωτιά" βάζουν δημοσιεύματα από το Μεξικό σχετικά με το ενδιαφέρον ομάδων από την Ιταλία και την Ολλανδία , αλλά και τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή της Ένωσης σχετικά με το μέλλον του.

Ομπερλίν Πινέδα: Εξαιρετική εμφάνιση έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ο Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ κάτι που έκανε ομάδες από την Ιταλία και την Ολλανδία να κοιτάζουν την περίπτωσή του σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην πατρίδα του.

«Η αλήθεια είναι ότι το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ευρώπη, τον φέρνει στη βιτρίνα για να ενδιαφερθούν και άλλοι σύλλογοι. Ο Πινέδα θέλει να μείνει στην Ευρώπη. Βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Ιταλία και την Ολλανδία. Ο Μεξικανός είναι δανεικός στην ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται σύντομα να αλλάξει περιβάλλον».

«Πάντα το έλεγα, πρέπει να ρισκάρεις στη ζωή, η πρώτη μου φάση στην Ευρώπη ήταν δύσκολη, υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν τι έκανα εκεί, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες από το Μεξικό. Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ για άλλους έξι μήνες, θα σας το ξεκαθαρίσω, θα προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί δεν είναι γνωστό, πού μπορείς να βρεθείς», ήταν η απάντηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags