Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: Η πρόβλεψη Ντέμη για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ - Ατάκα... φωτιά για Κριστινάνο: "Δεν μπορεί να..."
| 2022-12-17 15:07:00

Η πρόβλεψη Ντέμη για τον τελικό του Μουντιάλ - Ατάκα... φωτιά για Κριστινάνο: "Δεν μπορεί να..."

Sportdog Team
Η πρόβλεψη Ντέμη για τον τελικό του Μουντιάλ - Ατάκα... φωτιά για Κριστινάνο: "Δεν μπορεί να..."

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, μας στέλνει ταμείο και εξηγεί ποια η διαφορά του Μέσι με τον Ρονάλντο!

Προς την Αργεντινή… κλίνει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τον νικητή του αυριανού τελικού του Μουντιάλ όπως ανέφερε στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα… πόνταρε στους Λατίνους λόγω Μέσι, ενώ στάθηκε και στο μεγάλο κοινό που έχει στην Ελλάδα η Αργεντινή.

«Η Ελλάδα με την Αργεντινή έχει πολύ στενή σχέση, με τους οποίους έχουμε κοινά χαρακτηριστικά και οι Αργεντινοί πιάνουν αμέσως στην Ελλάδα. Και όταν έπαιζα στην Ισπανία είχα κολλήσει περισσότερο με τους Αργεντινούς και έκανα παρέα. Αν φτάσει ο αγώνας στα πέναλτι, θα πόνταρα στην Αργεντινή λόγω Μέσι. Τον είδα στην εκτέλεση του πέναλτι με την Κροατία και ήταν απίστευτος ο τρόπος που το εκτέλεσε», ανέφερε και πρόσθεσε μιλώντας γενικότερα για το Μουντιάλ και όσα έχει ξεχωρίσει σε αυτό…

«Είναι το πιο ωραίο Μουντιάλ που έχω δει. Με ομάδες εκπλήξεις, όπως το Μαρόκο που ήταν η θετική έκπληξη και το Βέλγιο να είναι η αρνητική. Ξέρουμε τους παίκτες, με ποιότητα αρκετά υψηλή και περίμενα κάτι καλύτερο στο γήπεδο και δεν είδαμε τίποτα. Άσχημη εξέλιξη ήταν και με τη Γερμανία. Η Ισπανία έφυγε νωρίς, αν και έχει αρκετά νεαρά παιδιά που μπορεί να μας απασχολήσει στο μέλλον. Η Αγγλία θεωρώ πως ήταν καλύτερη ομάδα από τη Γαλλία, η οποία διαθέτει μεγαλύτερη ατομική ποιότητα». Στην Αργεντινή, για παράδειγμα, υπάρχει ο Μέσι και έπειτα οι… υπασπιστές του, οι παίζουν περισσότερο για τον Μέσι παρά για τον προπονητή τους. Θα πάθουμε κατάθλιψη όταν θα σταματήσει ο Μέσι. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε βέβαια το σημερινό ποδόσφαιρο με εκείνο του παρελθόντος, καθώς το ποδόσφαιρο εξελίσσεται», κατέληξε.

Σχετικά για τον σημερινό μικρό τελικό Κροατία - Μαρόκο είπε: «Για εμένα, μεγαλύτερο κίνητρο έχει το Μαρόκο που πιστεύω ότι θα κερδίσει κιόλας στο μικρό τελικό. Αυτό που έχει κάνει, από την άλλη, η Κροατία μία τόσο μικρή χώρα είναι συγκλονιστικό. Η Κροατία παίζει μπάλα και δεν έχει κλειστεί στα καρέ της».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης υπογράμμισε την διαφορά του εφετινού Μουντιαλ που διεξάγεται εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν των πρωταθλημάτων συγκριτικά με άλλα...

«Πρώτη φορά είδαμε παίκτες ξεκούραστους, από τη στιγμή που έγινε μεσούσης της σεζόν και αυτός ίσως να είναι ένας από τους λόγους που για εμένα είναι το καλύτερο Μουντιάλ. Το πείραμα για εμένα πέτυχε και μου άρεσε αυτά που έχουμε παρακολουθήσει. Και μην ξεχνάμε ότι έχουν γίνει στο παρελθόν Μουντιάλ σε υψηλές θερμοκρασίες, αφού με κρύο παίζεις με καλοκαίρι δεν μπορείς να το κάνεις. Είναι πετυχημένη ως διοργάνωση. Άλλο στους 40 βαθμούς και άλλο στους 20», ανέφερε.

Ντέμης για Κριστιάνο: «Δεν μπορεί να πεισθεί ότι τελειώνει η καριέρα του»

Στις αντιδράσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επιλογή του Φερνάντο Σάντος να μην τον έχει συμπεριλάβει στην 11άδα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το Athens Metro Mall, με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Μιχάλη Τσόχο.

«Δεν μπορεί να πεισθεί ότι τελειώνει η καριέρα του» ήταν το πρώτο του σχόλιο και συνέχισε: «Με όσα έχουν βγει πριν από το Μουντιάλ με τη συμπεριφορά του στη Γιουνάιτεντ και όσα έγιναν στο Κατάρ, είναι σαν μην αποδέχεται ότι τελειώνει η καριέρα του. Τελειώνει η καριέρα του και είναι δύσκολο να το διαχειριστεί, θα έπρεπε να είναι ένας άλλος χαρακτήρας για μία τέτοια κατάσταση. Από άποψη ρόστερ, η Πορτογαλία ίσως να ήταν από τα καλύτερα της διοργάνωσης, μετά τη Γαλλία και τη Βραζιλία», ανέφερε και στη συνέχεια έκανε ένα μικρό σχόλιο για την πολυσυζητημένη σύγκριση του με τον Λιονέλ Μέσι.

«Ο Ρονάλντο είναι ο μεγαλύτερος αθλητής-ποδοσφαιριστής, ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής βάσει της ευφυΐας του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags