Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Συγκλονίζει νέο ποστ του Μέσι για Ντιέγκο, χαμένο τελικό του ’14 και Γκραντόλι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-12-20 18:27:00

Συγκλονίζει νέο ποστ του Μέσι για Ντιέγκο, χαμένο τελικό του ’14 και Γκραντόλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκλονίζει νέο ποστ του Μέσι για Ντιέγκο, χαμένο τελικό του ’14 και Γκραντόλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατριχίλα σε όλο το instagram με το μήνυμα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Λιονέλ Μέσι, για το πού και σε ποιους αφιερώνει το φετινό τρόπαιο.

Λιονέλ Μέσι: Ό,τι και να πει κανείς για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Αργεντινή είναι λίγο. Ο κόσμος βρίσκεται σε ένα διαρκές "πάρτι", με τον κύριο πρωταγωνιστή, Λιονέλ Μέσι, να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και να αναφέρεται σχετικά με ποστάρισμά του στο instagram.

Ο αστέρας της "Αλμπισελέστε" συγκίνησε κόσμο, αφού αφιέρωσε το τρόπαιο του Μουντιάλ στον Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά και στην ομάδα του 2014 που έφτασε στον τελικό στην Βραζιλία, όμως δεν τα κατάφερε, χάνοντας με 1-0 από την Γερμανία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι:

«Από την Γκραντόλι (σ.σ. ομάδα στο Ροζάριο) μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πέρασαν σχεδόν 30 χρόνια. Ήταν κοντά σε τρεις δεκαετίες κατά τις οποίες η μπάλα μου έδωσε πολλές χαρές και επίσης λίγες λύπες. Πάντα είχα το όνειρο να γίνω Παγκόσμιος Πρωταθλητής και δεν ήθελα να σταματήσω να προσπαθώ, ακόμη και γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην συμβεί ποτέ.

Αυτό το Κύπελλο που κατακτήσαμε είναι επίσης για όλους όσους δεν το κατάφεραν στα προηγούμενα Μουντιάλ που παίξαμε, όπως το 2014 στη Βραζιλία, όπου όλοι το άξιζαν γιατί πάλεψαν μέχρι τον τελικό, δούλεψαν σκληρά και το ήθελαν, όπως κι εγώ. Και το αξίζαμε ακόμα και σε αυτό το καταραμένο τέλος.

Είναι επίσης για τον Ντιέγκο που μας ενθάρρυνε από τον παράδεισο. Και όλων εκείνων που πάντα πίστευαν την Εθνική χωρίς να κοιτάζουν τόσο το αποτέλεσμα αλλά την επιθυμία που βάζαμε πάντα σε αυτό, και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θέλαμε.

Και φυσικά για όλο αυτό το όμορφο γκρουπ που σχηματίστηκε και από το προπονητικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας που όντας ανώνυμοι δουλεύουν μέρα νύχτα για να μας διευκολύνουν.

Πολλές φορές η αποτυχία είναι μέρος του ταξιδιού και της μάθησης, και χωρίς απογοήτευση είναι αδύνατο να έρθει η επιτυχία.

Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς! Πάμε Αργεντινή!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags