Facebook Pixel Ο Μέγερι κερδίζει Σηφάκη
| 2012-01-05 23:06:00

Ο Μέγερι κερδίζει Σηφάκη

Ο Μέγερι κερδίζει Σηφάκη

Το 2012 βρήκε τον Ολυμπιακό στην κορυφή και τον Μπάλας Μέγερι πιο δυνατό από ποτέ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Διαβάστε στα «Παρα... θρυλάκια» για τη στήριξη στον Ούγγρο, την αγωνία του Ντιόγκο.

Ο Μέγερι έπιασε... το σταυρό

Οχι, μη νομίζει κανείς ότι ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού βούτηξε ή θα βουτήξει στα παγωμένα νερά του Πειραιά, σαν άλλος Απόστολος Γκλέτσος. Το θέμα είναι πολύ πιο απλό. Ο Μαγυάρος έχει κερδίσει, όσο δεν πάει, τον προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε, σε σημείο που ο Ισπανός να έχει σχεδόν ξεχάσει τον Φράνκο Κοστάντσο. Και όχι μόνο αυτό. Ο Ισπανός δεν φημίζεται για τις συνεχείς εναλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Νο1 της ομάδας. Αυτό, λοιπόν, που συμπεραίνει εύκολα κανείς, είναι ότι ακόμη και ο Μιχάλης Σηφάκης να μπει στο λιμάνι, η θέση του Μέγερι θα κινδυνεύσει μόνο αν χαθεί η μπάλα από τον 21 ετών γκολκίπερ.

Ετοιμάζει... γκάζια ο Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινε από την εικόνα των παικτών του Θρύλου στο ματς με τον Ατρόμητο. Γι' αυτό ετοιμάζεται για τα σχετικά... γκάζια προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έτσι ώστε να αφυπνιστούν ενόψει της συνέχειας. Ο Ισπανός ήταν εμφανώς προβληματισμένος από την μέτρια απόδοση τους και αυτό που περιμένει είναι να δει άμεση βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Περιμένει πως και πως....

Ο Λούις Ντιόγο κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα από την στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός περιμένει πως και πως να ξαναφορέσει την φανέλα του Θρύλου και να αποδείξει το τι αξίζει. Υπάρχει πάντως η πιθανότητα να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας μας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο.

Διαβάστε τα υπόλοιπα... σπαρταριστά παραθρυλάκια στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags