Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος παίκτης βάζει... φωτιές - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ πρώτη 2αδα" - Η προϋπόθεση για τις μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-24 11:01:00

Παλαίμαχος παίκτης βάζει... φωτιές - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ πρώτη 2αδα" - Η προϋπόθεση για τις μεταγραφές

Sportdog Team
Παλαίμαχος παίκτης βάζει... φωτιές - "Μπορεί ο ΠΑΟΚ πρώτη 2αδα" - Η προϋπόθεση για τις μεταγραφές

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα και τις ευκαιρίες που θα έχει ο Δικέφαλος του Βορρά να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Γιώργος Κούτσης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εικόνα του ΠΑΟΚ τα τελευταία παιχνίδια την οποία χαρακτήρισε βελτιωμένη αλλά και στους ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ακόμα στάθηκε στην πιθανή μεταγραφική ενίσχυση των «ασπρόμαυρων» αλλά και τους Νάρεϊ, Ζίφκοβιτς, Κωνσταντέλια.

Για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να μπει στην διεκδίκηση θέσης στην πρώτη δυάδα: «Πιστεύω ότι ναι μπορεί. Η εικόνα του κόντρα στον Παναιτωλικό ήταν ελκυστική και αν διατηρήσει αυτή την εικόνα του και στα επόμενα παιχνίδια μπορεί να βρεθεί στην δυάδα. Πρόκειται για επίτευγμα πολύ σημαντικό και θεωρώ ότι θα είναι κοντά στο τέλος.»

Για την φόρμα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και την εικόνα του Ολυμπιακού: «Η ΑΕΚ έχει εξαιρετική εικόνα θεωρώ ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα τουλάχιστον όσο αφορά ότι έγινε πριν το Μουντιάλ. Είχα χρόνια να την δω να παίζει έτσι. Αν συνεχίσει με την ίδια φόρμα θα δούμε συναρπαστικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν έχει καμία σχέση στην εικόνα του τον Αύγουστο με τον Κορμπεράν και προ Μουντιάλ σε σχέση με τώρα. Έχουν αδυναμίες στην άμυνα, αλλά όπως και ο ΠΑΟΚ βλέπω ότι σταθεροποιούν την απόδοση τους. Ο ΠΑΟΚ δείχνει λίγο πιο σοβαρός έχει και πιο φρέσκα πρόσωπα και μου αρέσει αυτό που βλέπω.»

Για την χρησιμοποίηση Νάρεϊ, Ζίφκοβιτς και Κωνσταντέλια στο ίδιο σχήμα: «Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να παίζουν και στις τρεις θέσεις με ευκολία. Βοηθάει ο τρόπος παιχνιδιού του καθενός τον ΠΑΟΚ να μην γίνεται προβλέψιμος με τις εσωτερικές αλλαγές.»

Για την πιθανή μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Αν μιλάμε για «10» καλό θα είναι η προσθήκη που θα γίνει αν γίνει να είναι ποιοτική και όχι απλά να κάνει μεταγραφή για να λέει ότι πήρε ποδοσφαιριστή. Χρειάζεται πάντως και επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Ολιβέιρα.»

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Έχει μια μεγάλη απώλεια τον Αϊτόρ. Ωστόσο έχει δημιουργήσει μια διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες βαθμολογικά. Σίγουρα αν πλησιάσουν οι υπόλοιποι θα φέρει πίεση και στους ίδιους. Πιστεύω ότι η απώλεια με τον Ιωνικό έφερε τριγμούς και μένει να δούμε πως θα αντιδράσει», είπε ο Γιώργος Κούτσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags