Facebook Pixel Έρχονται δύο "χρυσά" deals Σαββίδη - Ξεφεύγει ο ΠΑΟΚ… από Ελλάδα - Πάνω από 20 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-24 19:47:00

Έρχονται δύο "χρυσά" deals Σαββίδη - Ξεφεύγει ο ΠΑΟΚ… από Ελλάδα - Πάνω από 20 εκατομμύρια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έρχονται δύο "χρυσά" deals Σαββίδη - Ξεφεύγει ο ΠΑΟΚ… από Ελλάδα - Πάνω από 20 εκατομμύρια!

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις και σύντομα θα έχουμε αφίξεις στη Θεσσαλονίκη! Πώς μπορεί ο Δικέφαλος το επόμενο χρονικό διάστημα να κάνει δύο μεγάλες πωλήσεις, οι ποδοσφαιριστές που απασχολούν την μανατζερική πιάτσα και η επόμενη μέρα στην ομάδα του Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις από κύκλους μάνατζερ φαίνεται ότι υπάρχουν στον Δικέφαλο για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, καθώς αμφότεροι είναι ο,τι καλύτερο/ποιοτικότερο έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του το κλαμπ.

Ειδικά ο Σέρβος μπορεί να μην είχε κάνει υψηλές πτήσεις από την αρχή της σεζόν με τα ασπρόμαυρα, αλλά στο Μουντιάλ είχε εξαιρετική παρουσία ως δεξιός μπακ χαφ, ενώ μνημειώδης ήταν εμφάνισή του εναντίον της Βραζιλίας.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο διεθνής Σέρβος άσος θα μπορούσε να προσελκύσει καλή πρόταση, καθώς είναι μόλις 26 ετών, με πολλά χρόνια θητεία ως βασικός στον Δικέφαλο, πολύ καλή περσινή σεζόν στην Ευρώπη, και διεθνής σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Η τιμή του αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο είναι στα 6 εκατ. ευρώ και εάν έρθει η κατάλληλη πρόταση, στον Δικέφαλο δεν θα πουν «όχι». Προφανώς, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Πέρα που η ομάδα είναι έτοιμη και εσωτερικά για να καλύψει το κενό του (Κωνσταντέλιας) αλλά και με τη λίστα που έχει έτοιμη (Φάμπιο Μάρτινς, Βαλακάρι).

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Κουλιεράκη είναι κάπως διαφορετική. Ναι, μεν, υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από τη Γερμανία και θεωρητικά (αναλύσαμε τι ισχύει ΕΔΩ ) από την Τουρκία, ωστόσο τα χρήματα που ζητάει ο ΠΑΟΚ δεν έχουν έρθει ακόμα.

Όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος, ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να δώσει τον νεαρό στόπερ με περισσότερα από 15 εκατομμύρια και έχει πάρει όλες τις διαβεβαιώσεις πως μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει και μάλιστα σχετικά σύντομα. Ο Ζοσέ Μπότο δουλεύει πολύ την περίπτωσή του, ενώ στην Τούμπα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει έτοιμο τον διάδοχό του. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι απόλυτα έτοιμος και ο Ρουμάνος για την ώρα ψάχνει να βρει τρόπο για να τον χωρέσει στην 11άδα, όπως και ο νεαρός Δημήτρης Κώττας που αυτή τη στιγμή είναι στη β΄ ομάδα, με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει κουβέντα στο μανατζερικό παζάρι γύρω από τους Ζίβκοβιτς και Κουλιεράκη, αλλά μένει να δούμε αν θα προκύψουν επίσημες προτάσεις και σε ποιο ύψος θα είναι αυτές, για να μπορούν να δελεάσουν τους ανθρώπους του Δικέφαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη… γωνία ο Ολυμπιακός για το νέο διαμάντι του ΠΑΟΚ - Ο ατζέντης του Μαζουακού μιλάει και με ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags