Facebook Pixel Super League - Βαγγέλης Μαρινάκης: Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: "Δεν έχει προηγούμενο το σπρώξιμο στον ΠΑΟ - Λουστείτε τα..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-29 16:24:00

Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: "Δεν έχει προηγούμενο το σπρώξιμο στον ΠΑΟ - Λουστείτε τα..."

Sportdog Team
Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: "Δεν έχει προηγούμενο το σπρώξιμο στον ΠΑΟ - Λουστείτε τα..."

Ο διάλογος του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Τάκη Μπαλτάκο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και οι αιχμές για τη διαιτησία και τους Πράσινους.

Super League - Βαγγέλης Μαρινάκης: Το σημερινό ΔΣ (29/12) της ΕΠΟ έγινε κανονικά παρότι έλειπαν οκτώ μέλη αλλά και ο CEO Ιάκωβος Φιλιππούσης με σκοπό να προκαλέσουν πρόβλημα στον πρόεδρο Τάκη Μπαλτάκο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο γεγονός πως έλειπαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι από το ΔΣ, αναφέροντας πως δεν είναι κάτι ευχάριστό από που συμβαίνει αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας διάλογος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε πως είναι κάτι που ο ίδιος έλεγε για τους συγκεκριμένους ανθρώπους, με τον Μπαλτάκο να παραδέχεται πως είχε δίκιο.

Ακόμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για το πως πρέπει να είναι ένας πρόεδρος αλλά και την ατάκα πως: «Aν θέλετε ν’ αλλάξει το ποδόσφαιρο, πρέπει ν’ αλλάξετε κι εσείς» αλλά και ότι το σπρώξιμο του Παναθηναϊκού δεν έχει προηγούμενο».

Παράλληλα κατήγγειλε πως υπάρχει φιλική σχέση μεταξύ της ΑΕΚ και της Ρίζου η οποία είναι πρόεδρος Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης και πως συζητάει θέματα της ΕΠΟ με Μπιτζούνη.

Τέλος ξεκαθάρισε πως αν δεν υπήρχε η πρώτη ομάδα, τότε ο Ολυμπιακός Β' θα είχε αποχωρήσει από τη Superleague 2 με τα όσα έχουν γίνει.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατσουράνης για Γκορτσίλα: "Ανεκδιήγητος, δεν μπορεί να σφυρίζει σε γήπεδα - 20 λεπτά καθυστέρηση"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags