Facebook Pixel Άρης: Πρώην Αρειανός βάζει νέα δεδομένα για Ζερβίνιο - Στο... κάδρο για την αποχώρησή του και ο προπονητής
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-29 21:54:00

Πρώην Αρειανός βάζει νέα δεδομένα για Ζερβίνιο - Στο... κάδρο για την αποχώρησή του και ο προπονητής

Sportdog Team
Πρώην Αρειανός βάζει νέα δεδομένα για Ζερβίνιο - Στο... κάδρο για την αποχώρησή του και ο προπονητής

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ιβοριανού άσου από την ομάδα, μόλις λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του.

Σπύρος Γόγολος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος των Κίτρινων μιλώντας για την ξαφνική αποχώρηση του Ζερβίνιο που βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον Άρη και σχολιάζοντας παράλληλα την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

«Τέτοιου βεληνεκούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Ζερβίνιο, χαίρομαι να τους βλέπω στο ελληνικό πρωτάθλημα, ασχέτως αν έρχονται εδώ με σοβαρούς τραυματισμούς. Και μάλιστα, μετά από μια ηλικία όπως είναι και αυτή του Ζερβίνιο,  εξαρτάται και από τον ίδιο τον παίκτη πόσο θέλει να επιστρέψει.

Σε κάθε περίπτωση, υπήρχαν παιχνίδια που είχε ποιότητα. Τώρα τελευταία είχε καλύτερα τρεξίματα, ήταν πιο αποτελεσματικός και είχε περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα αν έχει συμβεί κάτι άλλο, εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Μπορεί να υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα ή και ο ίδιος ο παίκτης να πιστεύει ότι δεν τον εκτιμάει ο προπονητής και δεν έπαιρνε την προσοχή που ήθελε. Ειδικά αυτό το τελευταίο το έχουν οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, δηλαδή τον εγωισμό λόγω της ποιότητάς τους.

Τέλος, έκανε και τις δικές του εκτιμήσεις για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιτωλικό: «Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ο Παναιτωλικός είναι ένας δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος. Θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι με δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά . Όμως εδώ που βρίσκεται η κατάσταση, εφόσον ο Άρης μπορέσει να περάσει και την ομάδα του Βόλου, πλαισιώνει τις μεγάλες ομάδες. Δεν χωράει στραβοπάτημα, για να κλείσει η χρονιά όπως πρέπει να κλείσει», είπε ο Σπύρος Γόγολος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags