Facebook Pixel Sportdog.gr | Κροτίδα Νικολακόπουλου στο ρεπορτάζ: "Γιατί ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ φορ στυλ… Τσο"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-02 14:17:00

Κροτίδα Νικολακόπουλου στο ρεπορτάζ: "Γιατί ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ φορ στυλ… Τσο"

Sportdog Team
Κροτίδα Νικολακόπουλου στο ρεπορτάζ: "Γιατί ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ φορ στυλ… Τσο"

Πολύ πλούσιο ήταν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ολυμπιακός: Αρχικά ανέλυσε το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων», που περιλαμβάνει 8 ματς σε 26 μέρες, εφόσον αποκλείσουν τον Ατρόμητο στο Κύπελλο: καλούνται να δώσουν τρία παιχνίδια με Άρη, δύο με Ατρόμητο, ένα με Ιωνικό και Βόλο έξω και ένα με ΟΦΗ μέσα.

Για την ενδεκάδα του αγώνα της Τρίτης με τον Ιωνικό τόνισε πως αναμένουμε μία αλλαγή, αυτή του Ροντινέι.

Όσο για τις μεταγραφές, ανέφερε πως ναι μεν ο Ολυμπιακός έχει προχωρημένες επαφές για διάφορους παίκτες, όπως για παράδειγμα με τους Λάτο και Σουάσο για τη θέση του αριστερού μπακ, αλλά υπενθύμισε ότι ακόμη δεν έχει φύγει κανένας παίκτης, ούτε καν ο Ντε Λα Φουέντε που έχει λαμβάνειν 600.000 ευρώ ως το καλοκαίρι. Κι όπως τόνισε, όσο παραμένουν 40 παίκτες στο ρόστερ, θα είναι ερωτηματικό η υλοποίηση των μεταγραφικών στόχων.

Τέλος, έκανε λόγο για την έλλειψη ενός ψηλού και δυναμικού επιθετικού που έχει παρατηρηθεί σε όλη τη φετινή σεζόν με την αποχώρηση κεφαλοσφαιριστών όπως ο Τικίνιο και ο Χασάν και με την αδυναμία του Ουί Τζο να ανταποκριθεί. Σχολίασε, δε, πως δεν είναι τυχαίο πως όλα τα ονόματα που βγαίνουν, με τελευταίο αυτό του Κορεάτη Τσο, είναι επιθετικοί με ύψος κοντά στο 1,90μ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags