ΟΦΗ και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι έπεισαν περισσότερο με την απόδοσή τους και είχαν σημαντικές ευκαιρίες αλλά και ένα γκολ που ακυρώθηκε.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ και στο 8’ πάτησε στην περιοχή του Βόλου, όταν από ωραία συνεργασία των Νέιρα και Τοράλ, ο Ντίκο βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε από τα δεξιά, αλλά αστόχησε.

Στο 13’ Νέιρα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Διαμαντής πήρε την κεφαλιά, όμως ήταν άστοχος, ενώ στο 29’ ο Κλέιμαν έδειξε πολύ καλά αντανακλαστικά και μπλόκαρε τη νέα κεφαλιά του στόπερ του ΟΦΗ.

Πέντε λεπτά αργότερα (34’) ο Λάρσον δοκίμασε το πόδι του από μακριά δεξιά εκτός περιοχής, αλλά δεν απείλησε τον Κλέιμαν, ενώ στο 43’ η κεφαλιά του Ντίκο από πλάγια θέση έφυγε άουτ.

Στο 45’ ο Νέιρα έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Βόλου προς τον Ντίκο, ο οποίος πέρασε τον Κλέιμαν, αλλά την ύστατη ώρα δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ της θεσσαλικής ομάδας και τους στόπερ. Στην εξέλιξη της φάσης η κεφαλιά του Νέιρα, αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Άλχο.

Στο 61’ ο ΟΦΗ σκόραρε με τον Λάρσον, όμως έπειτα από τον έλεγχο του VAR Κωνσταντίνου Περράκη (Αθηνών), το γκολ δεν μέτρησε, καθότι ο Νέιρα στο ξεκίνημα της φάσης, πριν γυρίσει την μπάλα προς τον Σουηδό φουλ μπακ.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει, αλλά ξόδεψε όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 83’ το σουτ του Τσιλιανίδη έφυγε άουτ, ενώ στο 89’ ο Κλέιμαν έκανε την απόκρουση του αγώνα...σταματώντας εντυπωσιακά την εξ επαφής κεφαλιά του Περέα και χαρίζοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κίτρινες: Πασαλίδης, Μεγιάδο, Βούρος - Εσκοβάλ, Πίρινεν, 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Πασαλίδης (83’ Ντουρμισάι), Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76’ Περέα), Μπαλογιάννης, Τοράλ, Νέιρα (82’ Τσιλιανίδης), Ντίκο (76’ Γκερέρο).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Νοκέρ (36’ λ.τρ. Καρτάλης, 61’ Ουές), Ντέλετιτς, Μεθκίδα (65’ Σιέλης), Κούτσιας

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ