Facebook Pixel Superleague 2: Όρθιος στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός Β’, λύτρωση στο 90+6’ - Επιστροφή στις... ήττες για Ολυμπιακό
| 2023-01-04 16:58:00

Όρθιος στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός Β’, λύτρωση στο 90+6’ - Επιστροφή στις... ήττες για Ολυμπιακό

Sportdog Team
Όρθιος στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός Β’, λύτρωση στο 90+6’ - Επιστροφή στις... ήττες για Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός Β' πήρε ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ (2-2), ενώ ο Ολυμπιακός έχασε 2-0 στην Κρήτη από τον ΟΦΙ. Δείτε όλα τα αποτελέσματα της Superleague 2.

Ένα γκολ του Ρόμπι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, επέτρεψε στον Παναθηναϊκό Β' να μείνει όρθιος (2-2) στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την ΑΕΛ. Ο Μπιλάλ, πρώτος σκόρερ (9 γκολ) στη UEFA Youth League σημείωσε το έτερο γκολ των «πρασίνων», Μαυρίας (33') και Καλουτσικίδης (69΄), οι σκόρερ της ΑΕΛ. Η κεφαλιά-γκολ του Συρεγγέλα (63΄) διαμόρφωσε τις αποστάσεις στο σκορ (1-0) ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Θεσπρωτό, επιτρέποντας στους οικοδεσπότες να σκαρφαλώσουν στην προτελευταία θέση του πίνακα, «σπρώχνοντας» στην τελευταία τους αντιπάλους τους.

Σκόνταψε (1-1) ο Διαγόρας, που βρέθηκε μπροστά στο σκορ (65') με τον Καραμάνη, αλλά ο Αλμωπός κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στην έυστοχη εκτέλεση πέναλτι του Έππα στο 88'.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του Α' ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2: 

Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός   0-2

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ηρακλής  1-0

ΠΑΟΚ Β’-Απόλλων Λάρισας       6-1

ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β’         2-2

Ηρακλής Λάρισας - Θεσπρωτός   1-0

Διαγόρας - Αλμωπός Αριδαίας   1-1

Βέροια ΝΠΣ - Μακεδονικός      5/01 (ΕΡΤ3) 
 

Διεκόπη στο 42' -με τον Ηρόδοπτο να μένει με έξι διαθέσιμους παίκτες-, η αναμέτρηση της πρωτοπόρου Κηφισιάς, που εκείνη τη στιγμή ήταν μπροστά στο σκορ (2-0), χάρη τα γκολ που πέτυχαν, Πέιος (10΄) και Τετέι(33΄).

Ματαιώθηκε ο αγώνας του ΠΑΟ Ρουφ με την Επισκοπή, αφού ανακλήθηκαν από την ΕΙΜ τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι από την Επισκοπή.
Βούο (14')και Μπλαν Καζάου (58')ήταν οι σκόρερ στη σπουδαία νίκη (2-0) του ΟΦ Ιεράπετρας επί του Ολυμπιακού Β'. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να μειώνουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, αλλά το πέναλτι του Κωστή απέκτουσε ο Κυρίτσης.

Το γκολ του Αλεξόπουλου (79') χάρισε στη Παναχαϊκή τρεις βαθμούς στην επίσκεψή της στην Προοδευτική, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας της Ηλιούπολης.
Χωρίς νικητή (1-1) ολοκλήρώθηκε  η αναμέτρηση του Αιγάλεω με την Καλαμάτα.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2: 

Ηλιούπολη - Απόλλων Σμύρνης     1-2
Προοδευτική - Παναχαϊκή         0-1
Athens Kallithea FC - Χανιά     2-1
ΠΑΟ Ρουφ - Επισκοπή            Ματαιώθηκε
Κηφισιά - Ηρόδοτος             Διακοπή (2-0) 
ΟΦ Ιεράπετρας - Ολυμπιακός Β’  2-0
Αιγάλεω - Καλαμάτα             1-1 
ΡΕΠΟ: ΑΕΚ Β’  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags