Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ που ανατρέπει τα πάντα για Αντούνα - Πάει για... άλλα ο Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-04 18:15:00

Ρεπορτάζ που ανατρέπει τα πάντα για Αντούνα - Πάει για... άλλα ο Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ που ανατρέπει τα πάντα για Αντούνα - Πάει για... άλλα ο Παναθηναϊκός!

Πολύ ζόρικα τα πράγματα για τους Πράσινους, αφού οι άνθρωποι της Κρουζ Αζούλ φέρονται να έχουν υπέρογκες απαιτήσεις για τον Μεξικανό εξτρέμ.

Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει πολύ η υπόθεση μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται πως αρχίζει να εστιάζει σε άλλους στόχους για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ από το Μεξικό, η Κρουζ Αζούλ ζήτησε συνολικά 9,5 εκατ. δολάρια για τον Αντούνα, με τους Πράσινους να δίνουν διορία 48 ωρών στους Μεξικανούς για να απαντήσουν στην πρόταση που έχουν καταθέσει.

«Ο Παναθηναϊκός προσφέρει 600.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό και άλλα 4 εκατ. ευρώ οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Η Κρουζ Αζούλ απάντησε ζητώντας 1 εκατ. για τον δανεισμό και άλλα 8,5 εκατ. για την αγορά το καλοκαίρι», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όπως καταλαβαίνεις κανείς, το ποσό που ζητά η Κρουζ Αζούλ είναι υπέρογκο για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήδη είχε προβεί σε σημαντική οικονομική υπέρβαση προσφέροντας 600.000 ευρώ για δανεισμό συν 4.000.000 για τη ρήτρα αγοράς του Αντούνα.

Εάν οι Μεξικανοί δεν μειώσουν τις απαιτήσεις τους, η μεταγραφή δεν πρόκειται να προχωρήσει, συνεπώς ο Παναθηναϊκός κοιτάζει πλέον στην αγορά και για άλλους εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε σούπερ μεταγραφή ο Γιοβάνοβιτς - Μπαίνει και παίζει με το "καλημέρα" - Όπως με Γκατσίνοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags