Facebook Pixel Premier League: Τεράστιας σημασίας νίκη για Φόρεστ - Έδειξε... σφυγμό με 4αρα η Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-05 00:02:00

Τεράστιας σημασίας νίκη για Φόρεστ - Έδειξε... σφυγμό με 4αρα η Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστιας σημασίας νίκη για Φόρεστ - Έδειξε... σφυγμό με 4αρα η Τότεναμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο σερί απώλειες κόντρα σε Μπρέντφορντ (2-2) και Άστον Βίλα (ήττα εντός με 0-2), πείσμωσαν την Τότεναμ που "ξέσπασε" πάνω στην Κρίσταλ Πάλας στο (θεωρητικά) ντέρμπι του Λονδίνου.

Premier League: Οι δύο σερί απώλειες κόντρα σε Μπρέντφορντ (2-2) και Άστον Βίλα (ήττα εντός με 0-2), πείσμωσαν την Τότεναμ που "ξέσπασε" πάνω στην Κρίσταλ Πάλας στο (θεωρητικά) ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Την ίδια ώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ σημείωσε τεράστιας σημασίας διπλό επί της ουραγού Σαουθάμπτον (1-0), ενώ η Γουλβς αν και προηγήθηκε στο "Villa Park" δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη ως το τέλος και με το ισόπαλο 1-1, παρέμεινε στην προτελευταία θέση της Λίγκας. Στα χαμηλά... πατώματα έμειναν και η Λιντς με τη Γουέστ Χαμ μετά το ισόπαλο 2-2 στο "Elland Road", σε ένα ματς γεμάτο από ανατροπές.

Στο 300ό παιχνίδι του στην Premier League, ο Χάρι Κέιν ήταν εκείνος που "καθάρισε" για την Τότεναμ, οδηγώντας την ομάδα του στο εντυπωσιακό 4-0 επί της Κρίσταλ Πάλας στο "Selhurst Park" κι ανεβάζοντάς την σε απόσταση... αναπνοής από την 4η θέση και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας "χτύπησε" δις (48', 53') κι άνοιξε το δρόμο προς το τρίποντο (198 γκολ στην Premier League για τον Κέιν), με τους Ντόχερτι και Σον να ολοκληρώνουν το θρίαμβο της ομάδας τους.

Η Νότιγχαμ πήρε πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα των "Αγίων" με 1-0 χάρις στο γκολ του Αβονίγι λίγο πριν το ημίωρο και με το τρίτο θετικό αποτέλεσμά της στα τελευταία 4 ματς (2 νίκες, μία ισοπαλία) "ξεκόλλησε" για τα καλά πλέον από την... ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γουλβς βρήκε γκολ με τον Ποντένσε (12') στην έδρα της Άστον Βίλα και για μεγάλο διάστημα κρατούσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στα χέρια της, περιμένοντας να πάρει "ανάσα" πάνω απ' τη "ζώνη", όμως το τέρμα του Ινγκς στο 78' της έκοψε τα... φτερά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags