Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ απαγορεύεται να αποχωρήσει - Αλλάζει επίπεδο τους πάντες
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-06 00:40:00

Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ απαγορεύεται να αποχωρήσει - Αλλάζει επίπεδο τους πάντες

Sportdog Team
Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ απαγορεύεται να αποχωρήσει - Αλλάζει επίπεδο τους πάντες

Η ανάλυση του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρη, με ήρεμη σκέψη, οδηγεί σίγουρα και στην ατομική απόδοση των παικτών των δυο ομάδων, όπου εκεί φαίνεται πως όλους όσους αγωνίστηκαν ένας δεν πρέπει να αποχωρήσει με τίποτα από την Θεσσαλονίκη.

ΠΑΟΚ: Η ανάλυση του αγώνα ΠΑΟΚ-Άρη, με ήρεμη σκέψη, οδηγεί σίγουρα και στην ατομική απόδοση των παικτών των δυο ομάδων, όπου εκεί δεσπόζει η μορφή του Ίνγκι Ίνγκασον! Πρώτος παίκτης του γηπέδου, τα έκανε όλα, έβαλε και το γκολ, με το καταπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι, κυριάρχησε στην άμυνα και καθοδήγησε τον Κουλιεράκη και τον Σάστρε, σε κάποιες αδυναμίες μαρκαρίσματος, στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, κυρίως.

Ο Ίνγκασον δεν πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι να κερδίσει ακόμη πάρα πολλά από αυτόν, ο Κουλιεράκης! Ο νεαρός αμυντικός μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος, με τον Ίνγκασον δίπλα του, κάτι αντίστοιχο με τον Κοντρέρας και τον Μαλεζά πριν από χρόνια, στον ΠΑΟΚ!

Τότε, που ο Χιλιανός είχε βελτιώσει 100% την απόδοση του Μαλεζά, ο οποίος στη συνέχεια έκανε και μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού! Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα με Ίνγκασον-Κουλιεράκη!

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυνικός Λουτσέσκου - Αυτοί άλλαξαν τον... ξεγραμμένο ΠΑΟΚ - Απόφαση Καρυπίδη για Πάρντιου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags