Facebook Pixel Serie A: Σοκ για τη Μίλαν στις καθυστερήσεις - Βαθμός "χρυσάφι" για Ρόμα - Επέστρεψε στις νίκες η Νάπολι (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 00:00:00

Σοκ για τη Μίλαν στις καθυστερήσεις - Βαθμός "χρυσάφι" για Ρόμα - Επέστρεψε στις νίκες η Νάπολι (vid)

Sportdog Team
Σοκ για τη Μίλαν στις καθυστερήσεις - Βαθμός "χρυσάφι" για Ρόμα - Επέστρεψε στις νίκες η Νάπολι (vid)

Τα τέρματα των Ντα Σίλβα (87΄) και Έιμπραχαμ (90+3΄), εκτροχίασαν την Μίλαν, η οποία πέταξε βαθμούς στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου Νάπολι και στην προσπάθεια υπεράσπισης του περυσινού τίτλου της πρωταθλήτριας Ιταλίας. 

Serie A: Τα τέρματα των Ντα Σίλβα (87΄) και Έιμπραχαμ (90+3΄), εκτροχίασαν την Μίλαν, η οποία πέταξε βαθμούς στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου Νάπολι και στην προσπάθεια υπεράσπισης του περυσινού τίτλου της πρωταθλήτριας Ιταλίας. 

Η Ρόμα κατάφερε να «αποδράσει» με την ισοπαλία (2-2) από την έδρα της Μίλαν, για την 17η αγωνιστική της Serie A, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλισης της θέσης της στα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στον αντίποδα, η Μίλαν βρίσκεται πλέον στο -7 από την κορυφή, «αγκαλιά» με τη Γιουβέντους. 

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Μίλαν έδειχνε αποφασισμένη να υπερασπιστεί την έδρα της. Ο Κιατενγκουά άνοιξε το σκορ στο 30΄, ενώ στο 77' ο Πόμεγκα έγραψε το 2-0. Ωστόσο, στο 87΄ ο Ντα Σίλβα μείωσε σε 2-1 για τη Ρόμα, πριν ο Έιμπραχαμ (90+3΄) οδηγήσει σε «έμφραγα» τους γηπεδούχους.

Η Νάπολι δεν είχε καλή απόδοση, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια με 2-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που έχασε πέναλτι με τον Πολιτάνο (6'), πήρε τους πολύτιμους τρεις βαθμούς με το γκολ του Οσίμεν στο 19ο λεπτό και το πέναλτι του Ελμάς (82'). Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 39' λόγω αποβολής του Ρινκόν.

Στο μεταξύ, η Λάτσιο «αυτοκτόνησε» στο «Ολίμπικο» παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στην Εμπολι. Η ομάδα της Ρώμης προηγήθηκε με τα γκολ των Αντερσον (2') και Τζαγκάνι (54'), αλλά στο 83ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Καπούτο, πίεσαν, έχασαν στο τέλος ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και τελικά τα κατάφεραν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μαρίν.

Νωρίτερα, από έναν βαθμό (1-1) πήραν Σαλερνιτάνα και Τορίνο στη συνάντησή στο Σαλέρνο, με τη «Γκρανάτα» να έχει σπαταλήσει πολλές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια.

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags