Facebook Pixel Γιάννης Μώραλης: Ατάκες... φωτιά από Μώραλη! Πήρε θέση για Καραϊσκάκη, ΣΕΦ, Ρέντη - "Δεν χαρίστηκε τίποτα σε Ολυμπιακό" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-09 20:50:00

Ο Μώραλης πήρε θέση για Καραϊσκάκη, ΣΕΦ, Ρέντη - "Δεν χαρίστηκε τίποτα σε Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Μώραλης πήρε θέση για Καραϊσκάκη, ΣΕΦ, Ρέντη - "Δεν χαρίστηκε τίποτα σε Ολυμπιακό" (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο Δήμαρχος Πειραιά και α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ όπου αναφέρθηκε σε θέματα που... καίνε τους Ερυθρόλευκους.

Γιάννης Μώραλης: Αναφορά σε πολύ σημαντικά θέματα των Ερυθρόλευκων έθιξε με δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ακαδημιών του Ολυμπιακού, ο Δήμαρχος Πειραιά και α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι «Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε ούτε ένα μέτρο γης... Παραμύθια της χαλιμάς όσα ακούτε για Καραϊσκάκη, ΣΕΦ και Ρέντη».

«Δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, αλλά μόνο και μόνο η παραχώρηση των χώρων του Δήμου είναι μία προσφορά. Ομολογώ πάντα το έκανε ο Δήμος. Σε συνεργασία με κάποιους ανθρώπους προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις για τον Ολυμπιακό, αλλά και για όλες τις ομάδες. Με την ευκαιρία όμως που βλέπω πολλούς εκπροσώπους της κυβέρνησης και όχι μόνο επειδή ακούω πολλά το τελευταίο διάστημα, στον Ολυμπιακό δεν έχει χαριστεί ποτέ το παραμικρό.

Ό,τι ακούτε για το Καραϊσκάκη, ό,τι ακούτε για το ΣΕΦ, ό,τι ακούτε για τον Ρέντη είναι παραμύθια της χαλιμάς. Στον Ολυμπιακό δεν χαρίστηκε ποτέ ένα μέτρο γης… Περιμένω να δω αν η Πολιτεία χρηματοδοτήσει το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού, του Πειραιά, όπως έκανε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως θα κάνει στον Βοτανικό, όπως θα κάνει και αλλού», είπε ο Γιάννης Μώραλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα είναι το πρόβλημα του ΠΑΟ, όχι η κροτίδα - "Επικίνδυνος" Μάγκνουσον, μακριά από... άμπαλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags